Domovská stránka > J > Jak Zkrátit Text V Excelu?

Jak zkrátit text v Excelu?

V aplikaci Excel můžete také použít funkci Text na sloupce k rozdělení řetězce na sloupce na základě pevné šířky.
  1. Vyberte řetězce, které chcete zkrátit, a klepněte na Data > Text do sloupců.
  2. V krok 1 průvodce textem na sloupce, kontrola Pevná šířka volba.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypočítat IRR v Excelu?

Intervalová návratnost je vrácena funkcí IRR. Pomocí vzorce můžete IRR převést na roční míru návratnosti.

A další otázka, jak na funkcí když?

Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")
Navíc, kdy se použije ve vzorci vykřičník?
Když na list odkazujete ve vzorci, umístěte za jeho název vykřičník (!) Pokud třeba chcete, aby se vám vrátila hodnota buňky D3 z listu s názvem Čtvrtletní data ve stejném sešitu, použijte vzorec ='Čtvrtletní data'! D3.

A další otázka, jak udělat rozdíl v excelu?

Poznámka: V aplikaci Excel neexistuje žádná funkce ODEČÍST. Použijte funkci SUMA a čísla, která chcete odečíst, převeďte na záporné hodnoty. Funkce SUMA(100;-32;15;-6) například vrátí výsledek 77.
Můžete se také zeptat, jaký je vzorec pro obsah čtverce?
Obsah čtverce se spočítá jako délka strany [a] x délka strany [a].

Související článek

Jak se počítá v Excelu?

Pokud chcete do vzorce zadat funkci, musíte vybrat prázdnou buňku. Pokud chcete vypočítat celkové tržby, zadejte levou závorku a stiskněte enter.

Následně, jaký je vzorec pro výpočet objemu?

objem V. Pro výpočet platí vztah: hustota = hmotnost tělesa vydělíme objemem tělesa ρ = m/V. hustota ρ je v kilogramech na metr krychlový (kg/m3 ).
Někdo se také může ptát, jak se počítá mocnina?
Mocniny se stejným základem a různým exponentem vydělíme tak, že základ umocníme rozdílem exponentů. Sčítat a odčítat můžeme pouze mocniny o stejném základu a exponentu. Koeficienty sečteme, základy a exponenty opíšeme. Mocniny se stejným základem vynásobíme tak, že základ umocníme součtem exponentů.

Někdo se také může ptát, jak vytvořit v excelu nadpis?

Klikněte na libovolné místo v tabulce. Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.
Jak odečíst procenta v Excelu?
Pokud chcete odečíst 15 %, přidejte před procentuální hodnotu záporné znaménko a odečtěte procentuální hodnotu od 1 pomocí vzorce =1-n%, ve kterém n je procento. Pokud chcete odečíst 15 %, použijte jako vzorec =1–15 % .

Můžete se také zeptat, co to je kontingenční tabulka?

kontingenční tabulka je výkonný nástroj pro výpočet, sumarizaci a analýzu dat, který umožňuje zobrazit ve vašich datech porovnání, vzory a trendy. Kontingenční tabulky fungují trochu jinak v závislosti na tom, jakou platformu používáte ke spuštění Excel.

By Camp

Similar articles

Jak napsat oficiální email? :: Jak udělat děleno v Excelu?
Užitečné odkazy