Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Hbo Go Do Chromecast?

Jak nainstalovat HBO GO do chromecast?

Musíte mít nainstalovanou nejnovější verzi aplikace HBO GO na jednom z podporovaných kapesních zařízení nebo nejnovější prohlížeč Google Chrome s oficiálním rozšířením Google Cast nainstalovaným na počítači Mac nebo PC.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Navíc, jak změnit wi-fi v chromecastu?

Změna Wi-Fi sítě se dá také udělat v Google Home. Nastavení pro Chromecast je možné zvolit Forget Network/Zapomenout síť. Nastavení nové je pak už shodné jako při zprovoznění, musíte se připojit na vlastní Wi-Fi vašeho Chromecastu a pokračovat.
Následně, jak instalovat aplikace na chromecast?
Pokud jste u počítače, můžete instalovat aplikace i vzdáleně, a to prostřednictvím internetové stránky obchodu Google Play. Stačí, když klepnete u libovolné aplikace na zelené tlačítko Install a pokud je tato aplikace podporována na televizích, měli byste být schopni ze seznamu vybrat svůj Chromecast.

Jak zrcadlit přes Chromecast?

Kroky k zrcadlení obrazovky Androidu na Chromecast

Nyní otevřete Google Home app. Přejděte dolů a hledejte Další zařízení Cast. Zde vyberte svůj televizor nebo Chromecast ze seznamu dostupných zařízení. Klepněte na Odeslat moji obrazovku dole a potvrďte výzvu k zahájení zrcadlení.
Proč nejde Chromecast?
Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Lidé se také ptají, jak propojit mobil s tv přes chromecast?

Tyto televize využívají protokol Cast, který pustil do světa Google, a je tedy součástí jak operačního systému Android v televizi, tak i mobilu nebo tabletu. A to je klíč k úspěchu. Pak už stačí v nastavení telefonu (většinou buď v nastavení displeje, či připojení) spustit zrcadlení obrazovky a máte v podstatě vyhráno.
Jak nastavit Chromecast 4?
K fungování stačí Google Chromecast zapojit do HDMI portu vaší televize, připojit k Wi-Fi a už vám nic nebrání ve streamování. S podporovanými aplikacemi můžete promítat obrazovku vašeho telefonu a tabletu se systémem Android nebo iOS na velkou plochu vaší televize.

Následně, jak poslat obraz do televize?

Když připojíte počítač k televizi, je to známé jako zrcadlení obrazovky. To je docela jednoduché, pokud máte nejnovější smart TV se zabudovanou funkcí Wi-Fi.
...
Promítání PC na TV
  1. Přejděte do nabídky »Nastavení> Systém> Promítání do tohoto počítače".
  2. Zde můžete změnit nastavení podle svých požadavků.
Pokud jde o toto, jak přenést obraz z telefonu do tv?
Nejrychlejší cestou je spuštění funkce Smart View z oznamovací lišty Vašeho telefonu. Po spuštění budou vyhledány televize, které se nacházejí na stejné WiFi síti jako Váš telefon. Stačí vybrat televizor ke kterému se chcete připojit, spojení proběhne automaticky. Spustí se režim sdílení obrazovky.

Následně, jak poslat fotky z telefonu do televize?

Pokud chcete začít odesílat, postupujte takto:
  1. Spusťte aplikaci Fotky Google. .
  2. Vyberte fotku nebo album, které chcete odeslat, a pak vpravo nahoře vyberte Odeslat .
  3. Vyberte svůj Chromecast.
  4. Otevřete na svém zařízení fotku nebo video, které chcete zobrazit na televizi. Přejetím prstu můžete přecházet mezi fotkami.

By Senn

Similar articles

Jak zaplatit Google disk? :: Co je Chromecast TV?
Užitečné odkazy