Domovská stránka > J > Jak Upgradovat Na Big Sur?

Jak upgradovat na Big Sur?

Klikněte na Aktualizovat nebo Upgradovat:
  1. Možnost Aktualizovat nainstaluje nejnovější aktualizace pro aktuálně nainstalovanou verzi, jako je aktualizace z macOS Big Sur 11.5 na macOS Big Sur 11.6.
  2. Po kliknutí na možnost Upgradovat se nainstaluje hlavní nová verze s novým názvem, například macOS Monterey.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Proč mi nejde aktualizovat Mac?

Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.
Jak aktualizovat macOS?
Pokud máte macOS Mojave nebo novější, přejděte do Předvoleb systému a klikněte na Aktualizace softwaru. Pokud používáte dřívější verzi macOS, stáhněte si ho z App Storu.

A další otázka, jak upgradovat na monterey?

Pokud máte macOS Mojave nebo novější, nainstalujte macOS Monterey pomocí Aktualizace softwaru: Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Aktualizace softwaru. Nebo pomocí tohoto odkazu otevřete stránku macOS Monterey v App Storu: Stáhnout macOS Monterey.
Jak nainstalovat starší macOS?
Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.

Související článek

Jak upgradovat na High Sierra?

Přejděte k obrazu disku a otevřete jej. Nainstaluje se aplikace. Chcete-li nainstalovat operační systém, otevřete aplikaci ve složce Aplikace.

Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat operační systém?

Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.
Následně, jak zrusit aktualizaci na macu?
Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.

Jak si aktualizovat iOS?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.
Proč nejde aktualizovat software?
Jestliže nelze aktualizovat software vašeho zařízení na nejnovější verzi, může to být nedostatkem volného místa v zařízení.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iPhone?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Collar Mcmikle

Similar articles

Jak dlouho trvá instalace macOS Big Sur? :: Jak upgradovat na Monterey?
Užitečné odkazy