Domovská stránka > J > Jak Upgradovat Na Monterey?

Jak upgradovat na Monterey?

Pokud máte macOS Mojave nebo novější, nainstalujte macOS Monterey pomocí Aktualizace softwaru: Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Aktualizace softwaru. Nebo pomocí tohoto odkazu otevřete stránku macOS Monterey v App Storu: Stáhnout macOS Monterey.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Následně, jak na macu stáhnout jakoukoliv verzi macos?

Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře. Níže naleznete seznam, pomocí kterého lze jednoduše stáhnout operační systémy pro jablečné počítače, a to od OS X Yosemite 10.10 až po macOS 11 Big Sur.
Navíc, jak nainstalovat macos?
Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Můžete se také zeptat, jak získat starší verze macos?

Stažení macOS na Mac pomocí Safari

Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg.
Navíc, jak nainstalovat macos do pc?
Instalujete-li systém na desktop s BIOS/UEFI AWARD, vyberte možnost »USB Legacy Support«, budete-li systém zkoušet instalovat na notebook, zvolte položku »Laptop Support«, nakonec potvrďte tlačítkem »Continue«. Zadejte administrátorské heslo Macu, na kterém USB disk připravujete, a klikněte na »Install«.

Související článek

Jak upgradovat na High Sierra?

Přejděte k obrazu disku a otevřete jej. Nainstaluje se aplikace. Chcete-li nainstalovat operační systém, otevřete aplikaci ve složce Aplikace.

Jak upgradovat na Big Sur?

Klikněte na Aktualizovat nebo Upgradovat:
  1. Možnost Aktualizovat nainstaluje nejnovější aktualizace pro aktuálně nainstalovanou verzi, jako je aktualizace z macOS Big Sur 11.5 na macOS Big Sur 11.6.
  2. Po kliknutí na možnost Upgradovat se nainstaluje hlavní nová verze s novým názvem, například macOS Monterey.
Jak aktualizovat MacBook Air?
Pokud máte macOS Mojave nebo novější, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Aktualizace softwaru. Pokud používáte dřívější verzi macOS, použijte App Store.

Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde aktualizovat mac?

Zkontrolujte, jestli nemáte zastaralý nebo upravený software

Nebo se snažíte nainstalovat starší verzi iOS (tzv. downgrade). Chcete-li zařízení obnovit na nejnovější verzi softwaru, použijte režim zotavení na iPhonu nebo režim zotavení na iPadu. Pokud se chybová zpráva zobrazuje i nadále, kontaktujte podporu Apple.
Lidé se také ptají, jak stáhnout mac os mojave?
Stažení macOS

Instalátor pro macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave nebo macOS High Sierra se stáhne přímo do složky Aplikace jako aplikace nazvaná Install macOS [ název verze ]. Pokud se po stažení otevře instalátor, ukončete ho a nepokračujte v instalaci.

A další otázka, jak udělat downgrade macos?

Jak downgradovat macOS pomocí Time Machine
  1. Připojte disk Time Machine k počítači Mac.
  2. Restartujte počítač Mac.
  3. Podržte klávesu Command + R, dokud se nezobrazí logo Apple.
  4. Když se možnosti objeví na obrazovce, zvolte „Obnovit ze zálohy Time Machine" a klikněte na Pokračovat.

By Sergias Izquierdo

Similar articles

Jak upgradovat na Big Sur? :: Kdy dostanu Android 12?
Užitečné odkazy