Domovská stránka > J > Jak Upgradovat Na High Sierra?

Jak upgradovat na High Sierra?

Otevřete bitovou kopii disku a spusťte instalátor . pkg uvnitř bitové kopie disku. Nainstaluje aplikaci pojmenovanou Install [ Název verze ]. Chcete-li začít instalovat operační systém, otevřete tuto aplikaci ze složky Aplikace.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Někdo se také může ptát, jak získat staré verze systému macos?

Kde si mohu stáhnout starý macOS? Než budete moci nainstalovat starší verzi systému macOS nebo Mac OS X, musíte sehnat instalační program pro verzi systému macOS, kterou chcete nainstalovat. Naštěstí je možné tyto soubory získat - pokud víte, kam jít v Mac App Store. Níže máme potřebné odkazy na Mac App Store.
Proč mi nejde aktualizovat Mac?
Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.

Jak zrusit aktualizaci na Macu?

Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.
Když to vezmeme v úvahu, jak upgradovat na big sur?
Klikněte na Aktualizovat nebo Upgradovat:
  1. Možnost Aktualizovat nainstaluje nejnovější aktualizace pro aktuálně nainstalovanou verzi, jako je aktualizace z macOS Big Sur 11.5 na macOS Big Sur 11.6.
  2. Po kliknutí na možnost Upgradovat se nainstaluje hlavní nová verze s novým názvem, například macOS Monterey.

Související článek

Jak upgradovat na Catalina?

Aktualizaci provedete kliknutím na ikonu Apple v levém horním rohu obrazovky.

Jak upgradovat na Monterey?

Pokud máte macOS Mojave nebo novější, nainstalujte macOS Monterey pomocí Aktualizace softwaru: Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Aktualizace softwaru. Nebo pomocí tohoto odkazu otevřete stránku macOS Monterey v App Storu: Stáhnout macOS Monterey.
Můžete se také zeptat, jak na macu stáhnout jakoukoliv verzi macos?
Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře. Níže naleznete seznam, pomocí kterého lze jednoduše stáhnout operační systémy pro jablečné počítače, a to od OS X Yosemite 10.10 až po macOS 11 Big Sur.

Jak stáhnout Mac OS Catalina?

Nejprve přejděte na stránky vývojáře nástroje pomocí tohoto odkazu a klikněte na tlačítko Download Latest Version. Stáhne se vám nástroj ve formátu DMG, který poté otevřete. Jakmile tak učiníte, tak v novém okně klikněte na aplikaci macOS Catalina Patcher pravým tlačítkem, a poté zvolte možnost Otevřít.
Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout mojave?
V App Storu si nechte stáhnout aktualizaci na macOS Mojave. Jakmile se aktualizace stáhne, tak ji otevřete – jakmile se ale objeví průvodce s instalací, tak jej ihned ukončete. Ukončení provedete tak, že v horním menu kliknete na možnost Instalovat macOS 10.14 a zvolíte poslední možnost – Ukončit Instalovat macOS.

Proč nejde aktualizovat software?

Jestliže nelze aktualizovat software vašeho zařízení na nejnovější verzi, může to být nedostatkem volného místa v zařízení.

By Alcock

Similar articles

Jak nainstalovat novou verzi macOS? :: Proč mi nejde Aktualizovat Android?
Užitečné odkazy