Domovská stránka > J > Jak Na Kindle?

Jak na Kindle?

Použijte oficiální program Amazonu Send to Kindle. Stáhnete jej zdarma zde. Program nainstalujete do počítače a zadáte své přihlašovací údaje do Amazonu. Pak už jen stačí klepnout pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete poslat a vybrat možnost Send to Kindle.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Pokud jde o toto, v jakém formátu stahovat knihy do kindle?

Podporované formáty a čeština pro čtečky knih

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT. Pokud narazíte na formát, který není vaší čtečkou Kindle podporován, ve většině případů není problém daný formát online konvertovat do vámi požadovaného (čtečkou podporovaného) formátu.
A jak stahovat knihy do kindle zdarma?
V sekci E-knihy zdarma můžete bezplatně stahovat soubory také na internetovém knihkupectví databook.cz. Najdete zde přes 145 autorů, mezi nimi se nachází např. Alois Jirásek, Jan Amos Komenský, Martin Koláček nebo třeba Arthur Conan Doyle. Stahovat můžete jak pro Kindle, tak i ve formátech ePUB nebo PDF.

Jak nahrát PDF do Kindle?

připojte čtečku kabelem k vašemu počítači. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk. Když jej otevřete, najdete na něm mimo jiné adresář s názvem Documents. překopírujte do tohoto adresáře stažený soubor.
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat e knihu do čtečky?
Klikněte ve čtečce na „Nastavení" > „Účty a synchronizace"> „Send-to-PocketBook" > „Přijímat soubory nyní". Tip č. 2: Pokud kliknete na políčko „Posílat na tuto adresu další e-knihy automaticky", každá další e-kniha, kterou si koupíte, se vám pošle do čtečky ihned po nákupu.

Související článek

Jaký je formát pro Kindle?

Následně, jak zapnout amazon kindle?

Stiskněte tlačítko pro zapnutí přibližně na šest sekund, dokud nezmizí obsah displeje. Následně opět krátce stiskněte tlačítko pro zapnutí a Kindle by se měl znovu zprovoznit.
Jak nastavit Kindle Paperwhite?
Přejděte na úvodní stránku čtečky tlačítkem HOME (domeček), klikněte na tlačítko MENU (tři proužky pod sebou). Zobrazí se menu a zde zvolíte Settings, přejdete na položku Registration a zvolíte. Nyní se dostanete na obrazovku kde máte stejně tak jako u Paperwhite možnost přihlášení k Amazon účtu a nebo vytvoření.

Jak dlouho se nabíjí Kindle?

Jak dlouho vydrží ctečka Amazon Kindle na jedno nabití? Na rozdíl od většiny elektronických zařízení, s vypnutou bezdrátovou sítí vydrží Kindle na jedno nabití až dva měsíce.
Pokud jde o toto, jak dostat epub do kindle?
ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto.

Navíc, co je formát mobi?

MOBI je přímo určený pro elektronické knihy a podporuje mnoho funkcí, jež charakterizují formáty elektronických knih. Příkladem: DRM, změna fontu písma, zalomení textu, změna velikosti písma, podpora grafiky, dobrá komprese a jiné. Formát lze také číst na různých platformách.

By Soph Magilton

Similar articles

  • Co to je Kindle?

    Amazon Kindle je čtečka elektronických knih, která využívá technologii elektronického papíru, což umožňuje lepší čitelnost a delší výdrž baterie. Zařízení prodává společnost Amazon.com.

  • Jak dostat knihy do Kindle?

    Jak to funguje? Klikněte na knihu a v sekci Moje knihovna zadejte e-mail čtenáře. Během několika minut si čtenář bude moci knihu stáhnout přes internet. Služba je v prvním případě bezplatná, v druhém případě zpoplatněná.

  • Jak převést knihy do Kindle?
  • Jak nahrát do Kindle?

    Klikněte na knihu a v sekci Moje knihovna zadejte e-mail čtenáře. Kniha bude odeslána přímo do čtečky, odkud bude během několika minut stažena. Služba je v prvním případě bezplatná, v druhém případě zpoplatněná.

Jak stáhnout knizku do ctecky? :: Jak přeposlat email?
Užitečné odkazy