Domovská stránka > J > Jak Dostat Knihy Do Kindle?

Jak dostat knihy do Kindle?

Jak to funguje? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jak fungují čtečky?

V aplikaci čTečka naskenujete pomocí fotoaparátu vašeho mobilního telefonu unikátní QR kód, který je součástí každého certifikátu. Aplikace čTečka okamžitě ověří elektronický podpis a platnost certifikátu – k tomu nevyžaduje připojení k Internetu, použije uložené parametry.
Jak stáhnout knizku do ctecky?
připojte čtečku kabelem k vašemu počítači. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk. Když jej otevřete, najdete na něm mimo jiné adresář s názvem Documents. překopírujte do tohoto adresáře stažený soubor.

Jak poslat PDF do čtečky PocketBook?

Odešlete e-knihu do čtečky

Na svém účtu v části Ke stažení klikněte na „Stáhnout" > „Poslat do čtečky", zadejte váš Pocketbook e-mail a potvrďte. Vaše e-kniha by měla být do čtečky Pocketbook doručená v průběhu následujících minut - nezapomeňte mít čtečku připojenou k internetu.
Navíc, jak se kupují e-knihy?
Pro nákup e-knih je nutné se vždy zaregistrovat. Objednávku,která obsahuje pouze elektronické knihy, lze zaplatit jen bezhotovostně (kartou, bankovním převodem, Paysec apod.). Poznámka: E-knihy, které nejsou zabezpečené DRM, získáte ve všech dostupných formátech.

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Lidé se také ptají, jak si stáhnout audioknihu?

Zakoupení a stažení audioknih
  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Klepněte na Obchod a vyhledejte nějakou audioknihu. Další informace o audioknize získáte klepnutím na obrázek na obálce.
  3. Klepněte na cenu. Koupit audioknihu.
Lidé se také ptají, jak stáhnout audioknihu do mp3?
Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách).

Jak si vybrat čtečku knih?

Při výběru vhodného zařízení se řiďte především tím, jaký typ knih nejčastěji čtete i jak dlouho a jak často se čtení věnujete. Ke čtení elektronických knih se nejčastěji používají specializované čtečky, tablety nebo chytré telefony.
A kde najít audioknihy zdarma?
Kde stáhnout audioknihy zdarma?
  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.

Následně, jak stáhnout soubor z docplayer?

Na stránce docplayer.cz si založíme účet. Po kliknutí na název založeného účtu můžeme v části Moje dokumenty ihned nahrát dokument, který chceme sdílet – buď kliknutím na tlačítko Upload anebo prostým přetažením dokumentu na stránku. Podporovány jsou dokumenty ve formátu PDF, dokumenty Wordu a prezentace PowerPointu.

By Farland Deiter

Similar articles

Jak vyzkoušet Netflix zdarma? :: Jak nainstalovat aplikaci Microsoft Store?
Užitečné odkazy