Domovská stránka > J > Jak Nahrát Do Kindle?

Jak nahrát do Kindle?

V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jaký formát pro Kindle?

Amazon Kindle – podporované formáty

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT.
Jak Pretahnout knihu do ctecky?
Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat ereading do kindle?

Klikneme na ikonu služby Google play na displeji Vašeho zařízení se systémem Android. Do vyhledávacího pole zadáme: ereading. Tím vyhledáme požadovanou aplikaci. Po nainstalování aplikace do zařízení ji můžeme otevřít a to buď přímo možností v Google Play nebo najdeme ikonu na ploše (v menu) našeho zařízení.
Jak zprovoznit čtečku Kindle?
Nastavení čtečky Kindle

Stiskněte tlačítko Home a dostanete se na základní obrazovku. Zde zvolte Set Up Your Kindle a postupujte podle pokynů na displeji. Jakmile dokončíte proces, Set Up Your Kindle se již znovu nebude objevovat na displeji čtečky.

Související článek

Jaký je formát pro Kindle?

Kde stahovat knihy do Kindle?

Amazon.com

Stačí přejít do sekce Books, dále Kindle eBooks a zde seřadit položky od nejlevnějších a hledat knihy s označením $0.00. Nákup můžete provést rovnou přes čtečku Kindle, pokud máte připojení k internetu.
Navíc, jak funguje kindle?
Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

A další otázka, jak poslat e knihu do čtečky?

Klikněte ve čtečce na „Nastavení" > „Účty a synchronizace"> „Send-to-PocketBook" > „Přijímat soubory nyní". Tip č. 2: Pokud kliknete na políčko „Posílat na tuto adresu další e-knihy automaticky", každá další e-kniha, kterou si koupíte, se vám pošle do čtečky ihned po nákupu.
Můžete se také zeptat, jak dostat epub do kindle?
ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto.

Co je formát mobi?

MOBI je přímo určený pro elektronické knihy a podporuje mnoho funkcí, jež charakterizují formáty elektronických knih. Příkladem: DRM, změna fontu písma, zalomení textu, změna velikosti písma, podpora grafiky, dobrá komprese a jiné. Formát lze také číst na různých platformách.

By Vitek

Similar articles

Jak nastavit mobilní telefon? :: Jak přehodit osy v Excelu?
Užitečné odkazy