Domovská stránka > J > Jak Se Vyznat V Pokémon Kartach?

Jak se vyznat v Pokémon kartach?

Teď jsi poznal jaké druhy karet v této sběratelské karetní hře jsou a víš jak využít hodnot na nich uvedených. Dále se podíváme na podrobnější rozdělení.
...
Každá karta má v dolním levém rohu značku své vzácnosti:
  1. Kolečko – obyčejná karta (common)
  2. Kosočtverec – neobvyklá karta (uncommon)
  3. Hvězdička – vzácná karta (rare)

Přečtěte si více

Související článek

Co je JV kartách?

Hodnota je obvykle označena symbolem.

Na co jsou Pokémon karty?

Co jsou pokémon karty

Pokemon karty jsou sběratelská karetní hra pro dva hráče inspirovaná seriálem Pokemon. Jednotliví Pokémoni mají své vlastnosti, slabosti, schopnosti a cílem je porazit šest soupeřových Pokémonů.
Co je Pixelmon?
Fanouškovský mod Pixelmon, který kombinoval dva kulturní fenomény dneška - Pokémony a Minecraft - musel na přání majitelů po čtyřech letech práce skončit.

Jak se jmenují pokémoni?

Hlavní postavy světa Pokémon jsou Ash, Brock a Misty (později Dawn, May, ale i Iris). Jsou to mladí majitelé pokémonů, kteří mají dobrý osud. Ne, že by se jim zrovna vše dařilo, ale každá věc do které se zapojí vždy nakonec dobře skončí. Ashův oblíbený a první začáteční Pokémon je Pikachu.
Kdy zacali pokémoni?
Ve spolupráci se společností Nintendo vznikla v roce 1996 první dvojice her, Pokemon Red a Pokemon Blue pro kapesní konzole GameBoy, na jejichž úspěch navázal neméně úspěšný animovaný seriál a dále pak celá řada dalších konzolových her, sběratelská karetní hra a několik celovečerních filmů.

Související článek

Jak se vyznat v grafických kartách?

Pokud používáte grafiku pouze pro jednoduchou kancelářskou práci, postačí vám karta s 2 GB paměti. Pokud chcete grafiku pro hraní her, budete potřebovat alespoň 4 GB paměti. Čím více paměti bude hra na grafické kartě využívat, tím vyšší nastavení detailů a textur zvolíte.

Jak získat Candy ve hře Pokémon Go?

Za ujití 1-5 kilometrů (každý pokémon to má jinak) získáte jedno candy od tohoto pokémona. Buď tedy můžete mít u sebe za kamaráda svého nejsilnějšího/nejoblíbenějšího pokémona, díky čemuž budete za uchozené kilometry získávat jeho candy na vývoj a zlepšování
Jak získat pokéball v Pokémon Go?
Nejjednodušším způsobem, jak získat Pokébally, je navštěvovat PokéStopy, kde najdete i další předměty. Za jednu návštěvu jich většinou získáte dva až šest. Také si je můžete kupovat za PokéCoins, pokud vám docházejí a pokud nemáte čas pobíhat kolem a sbírat je v PokéStopech.

Jak poslat Pokeball?

To provedete přímo z hlavní obrazovky kliknutím na obrázek Pokéballu a poté vybráním volby „Pokémon". V seznamu vyberte Pokémona, kterého chcete poslat profesorovi a ve spodní části klikněte na tlačítko „Transfer".
Navíc, jaký je nejvzácnější pokémon?
Na krku měl ultra vzácnou pokémon kartu Pikachu, která stojí 5 milionů dolarů. Tato karta je pro svoji vysokou cenu nejdražší na světě.

Kolik stojí Dragonite?

Pokémon Dragonite V Box Special Collection od 995 Kč - Zboží.cz.

By Beth Helberg

Similar articles

Co je z Robloxem? :: Jak začít hrát Pokémony?
Užitečné odkazy