Domovská stránka > J > Jak Zmenit Lokaci V Pokémon Go?

Jak zmenit lokaci v Pokémon Go?

Simulace pohybu

Pro simulaci pohybu se nabízí dva režimy. Two-spot Mode a Multi-spot Mode. U toho prvního si na mapce vyberete dva body, zvolíte rychlost pohybu a aplikace bude pak následně měnit vaši GPS polohu na základě těchto dat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak nastavit Falesnou polohu?

To provedete takto:
  1. Přejděte do systémového nastavení.
  2. Otevřete Možnosti pro vývojáře (pokud zde tuto položku nemáte, budete ji muset aktivovat).
  3. Aktivujte zatržítko Povolit simulované polohy.
Jak se pohybovat v Pokémon Go?
Hra Pokémon Go využívá reálný pohyb hráče díky zaměření polohy GPS. Na mapě herního světa vidíte mapu vašeho okolí s rozmístěnými Pokestopy a stadiony. Pro pohyb na mapě je tedy nutné mít aktivní GPS v mobilu, být mimo budovy (kvůli přesnosti GPS) a pohybovat se s mobilním telefonem – zkrátka chodit.

Jak hacknout Pokémon go?

V podstatě jsou dvě metody. Nahrajete si aplikaci, která bude odesílat falešné údaje GPS. Stačí zadat na mapě, kde chcete stát a telefon bude hlásit všem aplikacím, že tam jste.
Jak nastavit Pokémon go?
Návod: Pokemon GO - začínáme. Po spuštění hry doporučujeme přihlásit se skrze Google účet, pokud jej nemáte, vytvořte si jej (pokud máte Gmail, máte Google účet). Zvolíte si přezdívku (později nelze změnit!), vyberte si oblečení, barvu vlasů apod. (také později nelze změnit!) a jde se na věc!

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak získat Pokébally?

Nejjednodušším způsobem, jak získat Pokébally, je navštěvovat PokéStopy, kde najdete i další předměty. Za jednu návštěvu jich většinou získáte dva až šest. Také si je můžete kupovat za PokéCoins, pokud vám docházejí a pokud nemáte čas pobíhat kolem a sbírat je v PokéStopech.
Jak ziskat silneho pokémona?
Pokud chytíte Pokémona Eevee, mějte na paměti, že se dokáže vyvinout do tří velmi silných Pokémonů – Jolteon, Vaporeon, nebo Flareon. Rovněž se osvědčila taktika investovat do Eevee hvězdný prach před samotnou evolucí – čím silnější je Eevee před vývojem, tím silnějšího získáte Pokémona.

Jak získat Candy?

Za ujití 1-5 kilometrů (každý pokémon to má jinak) získáte jedno candy od tohoto pokémona. Buď tedy můžete mít u sebe za kamaráda svého nejsilnějšího/nejoblíbenějšího pokémona, díky čemuž budete za uchozené kilometry získávat jeho candy na vývoj a zlepšování
Jak zfalšovat polohu iPhone?
Pomocí aplikace pro falešnou polohu můžete virtuálně změnit svou polohu pro jiné aplikace nainstalované na vašem iPhone. Virtually changing your location is faking location on iPhone. Nezměníte svou fyzickou polohu, ale použijete aplikaci pro falešnou polohu ke zfalšování vaší polohy na vašem iPhone.

Jak nastavit polohu v mobilu?

Můžete nastavit, jaké informace o poloze může telefon používat. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. V sekci Osobní klepněte na Přístup k poloze. V horní části obrazovky zapněte nebo vypněte Přístup k údajům o mé poloze.

By Zacks

Similar articles

Jak upravit polohu iPhone? :: Jak nainstalovat WhatsApp na tablet?
Užitečné odkazy