Domovská stránka > J > Jak Hacknout Pokémon Go?

Jak hacknout Pokémon Go?

V podstatě jsou dvě metody. Nahrajete si aplikaci, která bude odesílat falešné údaje GPS. Stačí zadat na mapě, kde chcete stát a telefon bude hlásit všem aplikacím, že tam jste.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit lokaci v Pokémon Go?

Pro simulaci pohybu existují dva režimy. Existují dvoubodové a vícepodporové režimy. V druhém případě si vyberete dva body na mapě, zvolíte rychlost pohybu a aplikace na základě těchto údajů změní vaši gps polohu.

Někdo se také může ptát, jak se pohybovat v pokémon go?

Hra Pokémon Go využívá reálný pohyb hráče díky zaměření polohy GPS. Na mapě herního světa vidíte mapu vašeho okolí s rozmístěnými Pokestopy a stadiony. Pro pohyb na mapě je tedy nutné mít aktivní GPS v mobilu, být mimo budovy (kvůli přesnosti GPS) a pohybovat se s mobilním telefonem – zkrátka chodit.
Navíc, jak nastavit pokémon go?
Návod: Pokemon GO - začínáme. Po spuštění hry doporučujeme přihlásit se skrze Google účet, pokud jej nemáte, vytvořte si jej (pokud máte Gmail, máte Google účet). Zvolíte si přezdívku (později nelze změnit!), vyberte si oblečení, barvu vlasů apod. (také později nelze změnit!) a jde se na věc!

Jak upravit polohu iPhone?

Přejděte do Nastavení > Soukromí > Polohové služby. Klepněte na aplikaci, u které chcete zkontrolovat nebo změnit nastavení přístupu nebo si přečíst odůvodnění její žádosti o přístup k polohovým službám.
Jak stáhnout háčky do Pokémon go?
Na stránce appcake.com si stáhněte cracklou verzi Pokémon GO (NEní to ta označená slovem „TWEAKED") Přejmenujte stažený soubor na „PokemonGo. ipa" (bez uvozovek) a vložte jej do složky „JailedPokemonGoanyWhere" z druhého kroku. Nyní spusťte Xcode a vytvořte nový projekt.

Související článek

Jak se vyznat v Pokémon kartach?

Nyní, když víte, jaké typy karet jsou ve hře, můžete na nich použít hodnoty. Každá karta má v levém dolním rohu značku vzácnosti.

Jak získat Candy?

Za ujití 1-5 kilometrů (každý pokémon to má jinak) získáte jedno candy od tohoto pokémona. Buď tedy můžete mít u sebe za kamaráda svého nejsilnějšího/nejoblíbenějšího pokémona, díky čemuž budete za uchozené kilometry získávat jeho candy na vývoj a zlepšování
Pokud jde o toto, jak hrát pokémon go z domova?
Chcete-li začít, musíte si stáhnout aplikaci Fit od Googlu. Tato aplikace je o zdraví a je to ta, kterou Pokémon GO používá k ovládání vašich kroků doma. Poté musíte Pokémon GO úplně zavřít a přejít do Fit. V aplikaci Fit stiskněte symbol „+" a klikněte na „Zahájit trénink".

Jak ziskat dobře pokémony?

Pár osvědčených rad
  1. Stardust a Candy si šetři až na silnější Pokémony (počkej aspoň do svého 10.
  2. Přesnost chycení ti pomůže získat více zkušenosti – házej excelentně a využívej Curveball!
  3. Využívej Lucky Egg výhodně – použij jej v případě, že máš získat mnoho zkušeností – např.
Jak se hraje pokémon?
Na začátku každého kola si hráč vezme jednu kartu z balíčku a pak může hrát nebo vyvíjet pokémony, dávat na ně energie (jednu za kolo), hrát trenéry apod. Na konci kola pak hráč může zaútočit aktivním pokémonem: řekne, že útočí a který útok používá.

Navíc, jak hodit great v pokémon go?

Great (50XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy je kruh přesně poloviční velikosti. Excellent (100XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy se nachází přesně ve středu nejmenšího kruhu. Snadněji to jde u menších Pokémonů (třeba Eevee).

By Abner

Similar articles

  • Jak získat Candy ve hře Pokémon Go?

    Od tohoto pokémona dostanete jeden bonbón, pokud ujdete více než 500 metrů. Můžete mít za přítele buď svého nejsilnějšího/oblíbeného Pokémona, za kterého získáte bonbony na vývoj a vylepšování Pokémona za ujeté kilometry, nebo můžete mít za přítele svého oblíbeného Pokémona, za kterého získáte bonbony na vývoj a vylepšování Pokémona za ujeté kilometry.

  • Jak hacknout SMS?

    Je to víc než textový špión.

  • Jak získat pokéball v Pokémon Go?

    Další předměty najdete na PokéStopech, pokud je navštívíte. Obvykle jich můžete získat dva až šest. Pokud nemáte čas je sbírat na PokéStopech, můžete si je koupit za Poké mince.

  • Jaký je nejvzácnější Pokémon na světě?
Jak získat pokéball v Pokémon Go? :: Jak vypnout lokalizaci?
Užitečné odkazy