Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Trojského Koně?

Jak se zbavit trojského koně?

Neexistuje žádný lepší způsob, jak odhalit, odstranit nebo a předcházet nákaze Trojským koněm, než je použití antiviru s funkcí antitrojan. Nejlepším antivirem s integrovanou ochranou proti útoku trojským koněm je Avast.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zbavit Bixby?

Přejděte na obrazovku nastavení a klepněte na tlačítko . Na obrazovce jsou dvě možnosti. Pokud chcete tlačítko odinstalovat, nic neotvírejte.

Jak se zbavit trojského koně v mobilu?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.
Co to je trojan virus?
Trojský kůň („trojan") souhrnně označuje typ škodlivého kódu, který se skrývá uvnitř jiných programů. Na rozdíl od viru se nedokáže sám šířit ani infikovat jiné soubory.

Jak vypadá trojský kůň?

V Microsoft Windows může trojský kůň využít toho, že řada programů včetně systémového správce souborů (exploreru) skrývá přípony souborů. Vypadá pak jako soubor s obrázkem, zvukem, archivem nebo čímkoliv jiným, přestože se ve skutečnosti jedná o spustitelný kód.
Někdo se také může ptát, kdo to byl trojský kůň?
Trójský kůň je v řecké mytologii předposlední akt deset let trvající trójské války. Byl to dar, který v sobě ukrýval skupinu vojáků. Skupinka obléhajících Řeků (kteří se u Homéra nazývají Achájové, Danaové) pod vedením Odysseovým se ukryla do velkého dřevěného koně a zbytek odplul do úkrytu.

Související článek

Jak se zbavit Windows Hello?

Pokud chcete ze zařízení odebrat funkci Windows Hello, přejděte na úvodní obrazovku.

Jak byla dobyta Troja?

Řekové se do války vypravili poté, co syn trójského krále Paris unesl Helenu, manželku spartského krále Meneláa. Nejslavnějším řeckým bojovníkem byl Achilles, vůdcem Trójanů Hektór. Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar).
Můžete se také zeptat, co dělat když mám zavirovaný mobil?
Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.

A jak se zbavit spamu v mobilu?

Pokud z nějakého webu dostáváte otravná oznámení, můžete je vypnout.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku.
  3. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Informace .
  4. Klepněte na Nastavení webu.
  5. V sekci Oprávnění klepněte na Oznámení.
  6. Nastavení vypněte.
Když to vezmeme v úvahu, jak si vyčistit telefon?
Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

A jak získat virus?

Viry se nejčastěji šíří např. přes sociální sítě. Stačí si otevřít škodlivý odkaz, který ti někdo (třeba jen omylem) poslal, a můžeš se dostat na stránku, ze které se ti do počítače automaticky stáhne zavirovaný soubor. Viry se mohou šířit také přes webový prohlížeč, jako je třeba Google Chrome nebo Microsoft Edge.

By Fariss Gannaway

Similar articles

Jak se citují skripta? :: Co je Korunka u hodinek?
Užitečné odkazy