Domovská stránka > C > Co Je Korunka U Hodinek?

Co je Korunka u hodinek?

Korunka je postranní vroubkované kolečko kapesních a náramkových hodinek, které slouží k natahování a k nařizování.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nahrát fotku do hodinek?

Po otevření aplikace zdraví vyberte jedny z hodinek/náramků. Přejděte do nabídky ciferníku.

Když to vezmeme v úvahu, kdo namaloval lunety?

Po restauraci to bude určitě úplně jiné," teší se Jaroslav Mikoláš Vojna. Jeho pradědeček Mikoláš Aleš se narodil v roce 1852, lunety samotné začal vytvářet v roce 1880 a vystaveny byly o rok později. Konkurz na výzdobu foyer Národního divadla vyhrál společně s kolegou Františkem Ženíškem.
Jak nainstalovat Ciferníky?
Ciferníky pro watchOS, operační systém Apple Watch

Ciferníky Apple Watch hodinek najdete pohromadě v již předinstalované aplikaci Watch na iPhonu, který je spárován s hodinkami. Nastavit Apple Watch ciferník je pak velmi snadné. Klikněte na tlačítko Přidat. Tím se ciferník do Apple Watch okamžitě přenese.

Jak stáhnout ciferník do chytrých hodinek?

wzf je velmi jednoduchá. Po stažení vybraného ciferníku do hodinek stačí připojit hodinky k počítači a nainstalovat patřičné ovladače. Následně soubor nahrajte do složky WatchFaces, a to bez jakékoliv tečky na začátku.
Jak si dát tapetu na Apple Watch?
V iPhone otevřete aplikaci Watch . Z nabídky vyberte Galerie obličejů. Zde si můžete vybrat novou tapetu a nastavit ji.

Lidé se také ptají, jak otocit ciferník na apple watch?

Pokud chcete změnit orientaci vašich hodinek, tak vyberte možnost "Digital Crown vlevo". Samozřejmě tato nastavení platí pokud hodinky nosíte na vaší levé ruce. Displej vašich Apple Watch se poté okamžitě otočí o 180 stupňů.
Jak vytvořit vlastní ciferník?
Na obrazovce Galerie klepněte na +, vyberte možnost Fotoaparát nebo Galerie, vyberte obrázek a klepněte na Uložit. Hodinky poté zobrazí přizpůsobený obrázek jako ciferník.

Navíc, jak nastavit na apple watch aby mickey mluvil?

Nastavení ciferníku

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch, klepněte na panel Galerie ciferníků, zvolte ciferník Myšák Mickey nebo Myška Minnie a klepněte na Přidat. Když budete chtít ciferník upravit, přitlačte na displej Apple Watch.
Jak zacit s Apple Watch?
Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky.

Jak se Zapinaji Apple Watch se?

Zapnutí: Jsou‑li Apple Watch vypnuté, stiskněte postranní tlačítko a držte je, dokud se neobjeví logo Apple (displej může nejprve zůstat na okamžik černý). Jakmile se hodinky Apple Watch zapnou, zobrazí se ciferník. Vypnutí: Za normálních okolností je vhodné nechat Apple Watch trvale zapnuté.

By Nadeen Davids

Jak se zbavit trojského koně? :: Co znamenaji Ciferniky na Hodinkach?
Užitečné odkazy