Domovská stránka > K > Kdo Nechal Postavit Trojského Koně?

Kdo nechal postavit trojského koně?

Po desetileté válce mezi Trójou a Řeky, která vznikla tím, že se trojský princ Paris zamiloval do nádherné spartské princezny Heleny, dostali Řekové nápad. Sestavili obrovského dutého dřevěného koně, několik vojáků se do něj schovalo a nechali jej před hradbami Tróje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si postavit péro?

Tepny v penisu a krevní oběh jsou velmi důležité pro silnou erekci. Dokonce i ocelově tvrdá erekce se dostaví, pokud pravidelně pijete šálek vynikající kávy.

Jak se zbavit trojského koně v mobilu?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.
Pokud jde o toto, jak se zbavit trojského koně?
Neexistuje žádný lepší způsob, jak odhalit, odstranit nebo a předcházet nákaze Trojským koněm, než je použití antiviru s funkcí antitrojan. Nejlepším antivirem s integrovanou ochranou proti útoku trojským koněm je Avast.

Navíc, co to je trojan?

Trojský kůň („trojan") souhrnně označuje typ škodlivého kódu, který se skrývá uvnitř jiných programů. Na rozdíl od viru se nedokáže sám šířit ani infikovat jiné soubory.
Jak Trojská válka skončila?
Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar). Příběh o trójské válce je znám především z Homérových eposů, Ilias, která přímo líčí poslední část války, a Odysseia, která vypráví osudy jednoho z bojovníků, ithackého krále Odyssea, po skončení války.

Související článek

Jak odstranit trojského koně z mobilu?

Většinou si vystačíte s bezplatnou aplikací. Před infekcemi je možné se chránit pomocí aplikace Avast Mobile Security. Testuje také aplikace na další infekce.

Lidé se také ptají, kdo to byl achilleus?

Achilleus (řecky Ἀχιλλεύς) nebo Achilles (z latinské varianty Achillēs) je postava z řecké mytologie. Proslavil se zejména účastí v trójské válce, v níž byl podle podání v Homérově Iliadě jednou z centrálních postav a nejlepším válečníkem.
Můžete se také zeptat, jak vypadá trojský kůň?
V Microsoft Windows může trojský kůň využít toho, že řada programů včetně systémového správce souborů (exploreru) skrývá přípony souborů. Vypadá pak jako soubor s obrázkem, zvukem, archivem nebo čímkoliv jiným, přestože se ve skutečnosti jedná o spustitelný kód.

Lidé se také ptají, co dělat když mám zavirovaný mobil?

Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.
Jak se zbavit spamu v mobilu?
Pokud z nějakého webu dostáváte otravná oznámení, můžete je vypnout.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku.
  3. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Informace .
  4. Klepněte na Nastavení webu.
  5. V sekci Oprávnění klepněte na Oznámení.
  6. Nastavení vypněte.

Jak zjistit jestli mám napadený mobil?

Jak poznat mobil napadený hackery?
  1. Podezřelé zprávy. Uživatelům smartphonů se může stát, že obdrží neobvyklou SMS zprávu, která má sloužit jako nástroj k průniku do telefonu.
  2. Neoprávněné využívání
  3. Provozní závady.
  4. Otestujte se.

By Bearnard

Similar articles

Čím se živí viry? :: Kolik bere referent?
Užitečné odkazy