Domovská stránka > K > Kdo Nechal Postavit Pražskou Bránu?

Kdo nechal postavit Pražskou bránu?

Tudy také vcházely na území města korunovační průvody českých králů. Prašná brána tak zahajuje Korunovační či Královskou cestu na Pražský hrad. Základní kámen byl položen v roce 1475, stavbu řídil stavitel Václav, od roku 1478 Matěj Rejsek, který zčásti provedl i bohatou sochařskou výzdobu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si postavit péro?

Tepny v penisu a krevní oběh jsou velmi důležité pro silnou erekci. Dokonce i ocelově tvrdá erekce se dostaví, pokud pravidelně pijete šálek vynikající kávy.

Co je v IP adresaci výchozí implicitní brána default gateway )?

Implicitní brána (anglicky default gateway) je v informatice označení pro obecný záznam ve směrovací tabulce pro cestu IP datagramu do jiné počítačové sítě pro případ, kdy cílová IP adresa zpracovávaného datagramu neodpovídá žádnému konkrétnímu záznamu ve směrovací tabulce.
Když to vezmeme v úvahu, co znamená zkratka tcp ip?
Rodina protokolů TCP/IP (anglicky Transmission Control Protocol/Internet Protocol – „primární přenosový protokol/protokol síťové vrstvy") obsahuje sadu protokolů pro komunikaci v počítačové síti a je hlavním protokolem celosvětové sítě Internet.

Následně, co je moje ip adresa?

V příkazovém řádku napište příkaz IPCONFIG a stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se vám výpis síťové karty, přičemž řádek s označením IPv4 Address je vaše lokální IP adresa.
Jak zjistit WAN?
Do řádku pro adresu zadejte jeho hostitelskou adresu, zpravidla je to kombinace „192.168.1.1" nebo „192.168.2.1". V hlavní nabídce routeru pak klikněte na položku „Stav" nebo „Stav online". Veřejná IP adresa se zobrazí v následujícím dialogovém okně v části „Přidělená IP adresa" nebo „Stav místní sítě a WAN".

Související článek

Jak vypnout bránu firewall?

Vyberte možnost Start a otevřete nastavení pro zapnutí nebo vypnutí brány firewall. Pokud chcete změnit nastavení v programu Microsoft defender, musíte vybrat síťový profil. Můžete jej vypnout přepnutím přepínače.

Jak zjistit IP adresu a port?

Na počítači se systémem Windows

Stiskněte klávesu Windows + R, zadejte „cmd.exe" a klikněte na možnost OK. Zadáním příkazu „telnet + IP adresa nebo název hostitele + číslo portu" (např. telnet www.example.com 1723 nebo telnet 10.17. xxx.
Jak zjistit Nečí IP adresu?
cmd nebo . bat – tzv. dávkový soubor) a ten odešlete oběti. Jakmile na něj oběť klikne, na vaše FTP se uploaduje soubor obsahující výpis z programu ipconfig oběti, ve kterém vyčtete (nejenom) její IP adresu.

Co je to maska podsítě?

Maska sítě je číslo, které v informatice popisuje rozdělení počítačové sítě do podsítí (anglicky subnets). Maska sítě zapsaná v binárním tvaru má zleva samé jedničky až do místa, kde končí číslo sítě a na místě části pro číslo síťového rozhraní jsou samé nuly.
A další otázka, jak přehrát gateway?
Pokud vlastníte starý index gateway jednotky, nemusíte nutně kupovat novou jednotku, stačí si jí nechat u nás přehrát. Gateway jsme schopni přehrát ikdyž nejste z okolí (zašlete ji k nám a my ji dle výbavy Vašeho vozidla pro Vás přehrajeme a znovu nakódujeme). Cenu za přehrání je pak navýšena pouze o poštovné.

Jak nastavit WAN?

Vložte AC adaptér vašeho bezdrátového routeru do DC-IN portu a zapojte do zásuvky. Použijte jiný síťový kabel a připojte váš modem do WAN portu vašeho bezdrátového routeru. Použijte svazkový síťový kabel a připojte váš počítač do LAN portu vašeho bezdrátového routeru.

By Roana

Similar articles

  • Kdo nechal postavit trojského koně?

    Po desetileté válce mezi Trójou a Řeky dostali Řekové nápad. Schovali několik vojáků do dutého dřevěného koně a nechali ho před Trójou.

  • Jak nastavit výchozí bránu?

    Kliknutím na položku Připojení k místní síti zobrazíte její vlastnosti. Pokud chcete protokol zvýraznit, klikněte na vlastnosti. Otevře se okno nastavení síťového rozhraní. Pro vyplnění polí můžete použít následující adresu.

Co to je buňka? :: Co je Home gateway?
Užitečné odkazy