Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Onedrive?

Jak uvolnit OneDrive?

Klikněte na Start, do vyhledávacího pole napište OneDrive a pak ve výsledcích hledání klikněte na OneDrive.) Nápověda a nastavení > Nastavení. Vedle umístění, kde chcete vybrat složky, vyberte Zvolit složky. Zrušte zaškrtnutí políčka vedle složky, kterou chcete uchovat mimo toto zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak uvolnit místo na Google fotky?

Pokud nemáte v telefonu dostatek místa, můžete použít Fotky Google. Přejděte na ikonu Menu v levém horním rohu a vyberte možnost Uvolnit místo. Pokud se chcete zbavit zálohovaných fotografií, telefon se vás na to zeptá.

Na co je OneDrive?

OneDrive je cloudová služba Microsoftu, která vás spojuje se všemi vašimi soubory. Umožňuje ukládat a chránit soubory, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoli na všech svých zařízeních.
Lidé se také ptají, jak smazat věci z onedrive?
Odstranění souborů a složek v Windows 10, Windows 8.1 nebo pomocí OneDrive desktopové aplikace
  1. Na hlavním panelu vyberte Průzkumníka souborů .
  2. Vyberte složku OneDrive, vyberte položky, které chcete odstranit, a stiskněte klávesu Delete na klávesnici.

A jak se odhlásit z onedrive na pc?

Odebrání účtu OneDrive z počítače
  1. Na panelu nabídekWindows hlavního panelu nebo Mac vyberte ikonuOneDrive Cloud.
  2. Vyberte Nápověda a nastavení
  3. V Nastavenívyberte účeta pak vyberte zrušit propojení tohoto počítače PC.
Jak zastavit synchronizaci?
Spusťte aplikaci Gmail . Nastavení. Klepněte na svůj účet. Zkontrolujte, že políčko u možnosti Synchronizace Gmailu je zaškrtnuté.

Související článek

Jak nastavit OneDrive na PC?

Můžete se přihlásit ke svému účtu pod účtem, který chcete synchronizovat. Toto je poslední část nastavení. Budete moci synchronizovat své soubory s počítačem.

Jak uvolnit místo na disku?

Použijte nástroj Vyčištění disku

Nástroj Vyčištění disku otevřete tak, že kliknete na tlačítko Start. Do vyhledávacího pole zadejte Vyčištěnídisku a v seznamu výsledků vyberte Vyčištění disku. Pokud se zobrazí výzva, vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
Můžete se také zeptat, jak uvolnit místo?
Postup: Přejděte na Start > Nastavení > Systém > Úložiště > Uvolnit místo teď.

Jak přesunout soubory z OneDrive do PC?

V oznamovací oblasti Windows na hlavním panelu vyberte ikonu OneDrive cloudu. Vyberte Nastavení > & Nastavení nápovědy. Na kartě Backup vyberte Spravovat zálohování. V okně se zprávou Zálohovat složky vyberte složky, které chcete zálohovat, a pak vyberte Spustit zálohování.
Lidé se také ptají, kolik stojí onedrive?
OneDrive Standalone 100GB - tato varianta nabízí celkem 100 GB diskového prostoru a zaplatíte za ni 49 korun měsíčně. Microsoft 365 pro jednotlivce - tato varianta nabízí celkem 1 TB diskového prostoru na OneDrivu. Zaplatíte za ni 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje onedrive pro firmy?

OneDrive pro firmy je služba úložiště dokumentů, která umožňuje uživatelům ukládat pracovní soubory v cloudovém úložišti Microsoft, sdílet je a synchronizovat dle potřeby, jak to vyžaduje firemní práce. Nemusíte přitom do firmy pořizovat žádná nákladná zařízení.

By Older Halberg

Similar articles

Jak připojit OneDrive jako disk? :: Jak přeinstalovat Facebook?
Užitečné odkazy