Domovská stránka > m > Čím Mazat Tetování Diskuze?

Čím mazat tetování diskuze?

přesně takové zkušenosti mám právě s tou vazelínou. První tetování jsem mazala bepanthenem plus a měla jsem strup jako prase, hojilo se to víc jak týden. Další jsem už mazala jen vazelínou a trup skoro žádný, a když tak jen takový teňoučký, který do 4 dnů upadal a bylo zahojeno.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pecovat o nové tetování?

Na kůži by měl být použit tenký film, aby mohla dýchat a správně se hojit. Nepoužívejte na místo žádný další krém, pokud se kůže stále hojí. Kůže musí být po tetování v klidu, protože si vytváří vlastní ochrannou vrstvu. Ráno tetování omyjte vodou a mýdlem.

A jak si vybrat první tetování?

Jak se ujistit ve výběru tetování

Jestli vás motiv za tu dobu neomrzel, jedině dobře. Máte-li už po měsíci odlišnou představu, buďte rádi, že jste se nenechali tetovat hned. Motiv si zkuste vytisknout a nechte ho ležet někde, kde ho budete mít denně na očích. Choďte kolem něj, berte ho do ruky, usmívejte se na něj.
Jak se domluvit s tatérem?
Osobní konzultace

Přineste si s sebou co nejvíce obrázkových podkladů, ať už vytištěných nebo na flashce. Probereme, jak si své tetování představujete, vše, co byste měli vědět a také vše, co vás bude zajímat. Nebojte se nás na cokoli zeptat, od toho tu jsme. Také odhadneme přibližnou cenu tetování.

Lidé se také ptají, jak se pripravit před tetováním?

Před tetováním si dejte spršku, ať nenamáčíte čerstvě přelepené tetování. Pokud berete nějaké léky nebo trpíte nějakými zdravotními komplikacemi, konzultujte tetování se svým lékařem, Na tetování přijďte ideálně bez doprovodu ve sjednaný čas (ne 20 min předem, ani 20 min. později).
Lidé se také ptají, kam dát malé tetování?
Nejlepší jsou samozřejmě místa úplně pod oblečením, bohatě ale stačí jen části těla, které slunce přirozeně příliš neozařuje. Zajistí vám to větší životnost, kterou mnoho lidí často vyhledává. Jako třešničku na konec musím dodat ještě něco. Při tetování se rozhodně vyhýbejte oblastem, které se přirozeně mění s věkem.

Související článek

Jak dlouho po tetování nepít?

Týden před tetováním a tři dny před tetováním se vyhněte alkoholu. Jeden den před sezením nepoužívejte na pokožku oleje, krémy a spreje. V den tetování pijte hodně vody a dobře jezte.

Někdo se také může ptát, na co si dát pozor při tetování?

Pokud se vám vytvoří stroupky, nestrhávejte je, odpadnou samy. Je dobré mazat zahojená tetovaná místa opalovacím krémem, sluneční záření tetování zrovna neprospívá, tetování vybledne. Seženete i speciální krémy určené přímo na tetování, buď v tetovacím studiu, nebo na internetu.
Můžete se také zeptat, jak přenést motiv tetování?
Nejběžnějším způsobem je přenos pomocí kopírovacího papíru (uhlového). Vybraný motiv vytiskneme na klasické tiskárně, vyzkoušíme na těle zákazníka, upravíme v počítači, zase vytiskneme a to i několikrát. Pokud je motiv finální, položíme ho na kopírovací papír a obtáhneme tlakem tužkou.

Když to vezmeme v úvahu, kde nedrzi tetování?

Podobně se rozpíjí tetování na jakékoliv jiné sliznici, tedy o té na vnitřní části stydkých pysků. Zajímavým místem je ucho a ploška kůže za uchem. Jde o velice jemnou tkáň. Tetování na těchto místech zrácí svoje kontury, rozpíjí se někdy vypadává i barva.
Lidé se také ptají, jak na dočasné tetování?
Detailní návod na aplikaci voděodolných nalepovacích tetování v 7 krocích!
  1. Vyberte místo pro tetování
  2. Vystřihněte vybrané tetování z aršíku.
  3. Odlepte ochrannou průhlednou fólii.
  4. Přitiskněte tetování na požadované místo.
  5. Navlhčete tetování
  6. Jemně odstraňte papírek.
  7. A je hotovo!

A další otázka, co je dočasné tetování?

Dočasné tetování je snadné k použití, popřípadě i odstranění. Je voděodolné a lze jej nosit až 15 dní. Tetování je ideální na: OSLAVY, VEČÍRKY, ZÁBAVY A NEBO JEN TAK. Je netoxické a šetrné k životnímu prostředí.

By Nataline

Similar articles

Jak se zbavit malych pupínků na bradě? :: Jak dlouho vydrží tetování?
Užitečné odkazy