Domovská stránka > J > Jak Dlouho Nechodit Na Slunce Po Tetování?

Jak dlouho nechodit na slunce po tetování?

Prvních pět týdnů ho opravdu pečlivě skrývejte před sluncem, a to pod oblečením nebo šátkem. Je to vážně velmi důležité. Čerstvé tetovací barvy rychle blednou, škoda práce i peněz. Další dva měsíce po tetování mažte kérku kvalitními opalovacími prostředky s ochranou před UVA a UVB zářením a a minimálním faktorem 50.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak odstranit fólii z tetování?

Tipy: Pro snadnější odstranění fólie ji doporučujeme sundávat ve sprše pod tekoucí vlažnou vodou, která rozpouští lepidlo. Důkladně umyjte a vysušte tetování před další aplikací. Fólii nalepte vždy minimálně 1cm přes okraj tetování, jelikož lepidlo působí nejsilněji na čisté pokožce.
Kdy sundat Naplast z tetování?
Fólii nechte na tetování 5-6 dnů.

Po sundání fólie tetování omyjte vlažnou vodou a vysušte papírových ubrouskem. Dále mažte 2-3x denně (po dobu 7-10 dnů) krémem, který jste dostali ve studiu.

Co delat před a po tetování?

Před a po tetování nesmíte požívat alkohol a látky zvyšující tlak krve po dobu 24 hodin. Nesmíte být pod vlivem jakékoliv psychotropní látky. Bolestivost tetování je individuální. Před tetování by jste měli být dobře najezení a vyspaní ( jedny z faktorů pro lepší snášení bolesti).
Pokud jde o toto, jak dlouho se nesmi cvicit po tetování?
Správně se doporučuje třeba alespoň týden necvičit, ale tak dlouho si to nemůžu dovolit. Určitě je mezi vámi spousta drsňáků, napište mi teda do komentáře jak dlouho po kérce jste cvičili, případně jestli na to máte nějaký speciální trik. Třeba dešťový tanec nebo něco takovýho.

Související článek

Jak dlouho vydrží data?

Důležitá data jsou obvykle uložena na pevných discích. Jejich životnost se pohybuje kolem deseti let.

Proč nedrží tetování?

To se může stát z mnoha důvodů - buď tatér použil nekvalitní tetovací barvu či nevpichoval barvu pod správným úhlem a ve správné hloubce, nebo jste řádně nedodržovali péči po tetování.
Navíc, jak dlouho vydrží dočasné tetování?
Jak dlouho tetování vydrží? Dočasné tetování vytvořené prodávanými výrobky vydrží na pokožce 7 až 14 dní. Záleží také na tom na jakém místě na těle je aplikováno. Dále také velmi záleží na druhu pleti.

Lidé se také ptají, kdy se netetovat?

- Jste pod vlivem drog (nelegálních, nebo některých léků). - Jste diabetik. Pokud ano, neměli byste se nechat tetovat. - Máte řídkou krev.
Když to vezmeme v úvahu, kdy se začíná loupat tetování?
Cca pátý až šestý den se začne tetování „loupat" (podobně jako při spálení od sluníčka). Již není potřeba tetování pravidleně mýt. Podle potřeby tetování mazejte několikrát denně (stejně jako v předchozích dnech). Kůži neloupejte ani neškrábejte!

Kdy můžu umýt tetování?

Máte-li čerstvé tetování, vyhýbejte se zhruba tři týdny koupání. Jak už jsme zmínili výše, vynechte bazény, přírodní koupaliště, ale také moře. Přesná doba je individuální a záleží na procesu hojení, obecně ale platí, že koupat se můžete až ve chvíli, kdy z tetování slezou stroupky.

By Mackler

Similar articles

Kde je síťová karta? :: Co je nejlepší na tetování?
Užitečné odkazy