Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrží Tetování?

Jak dlouho vydrží tetování?

Pyšníte se krásným novým tetováním, ale aby vám tak krásné vydrželo, je potřeba se o něj dobře starat, a to hned. „Až 70 % kvality a vzhledu tetování po zahojení záleží na vás,“ upozorňuje na následnou péči tatérka Grit. Pak vám vydrží i dvacet a více let hezké.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz mokva tetování?

Příliš časté mazání způsobuje mokvající tetování, což není dobře. Naopak, i slabé promazávání může způsobovat potíže. Po vysušení se na kresbě vytvoří stroupky po tetování, které se olupují a spolu s nimi může vypadávat i barva. Rozhodně je násilně neolupujte a neškrábejte.
Můžete se také zeptat, jak dlouho nechat fólii na tetování?
Barush většinou radí svým klientům ponechat fólii 24 hodin a pak tetování omýt vodou a mýdlem.

Jak na první tetování?

Průběh tetování

Pamatujte si, že několik hodin před tetováním byste neměli pít alkohol. Ten totiž ředí krev, a pokud byste krváceli při výkonu hodně, mohli byste tatérovi velmi ztížit práci. Před prvním tetováním se rozhodně dostatečně vyspěte, najezte a hleďte na to, abyste byli zdraví.
Co se nesmi delat před tetováním?
Důležité
  • Nepít před tetováním, ani den předem, alkohol a neužívat jiné psychotropní návykové látky – Tělo musí být připraveno k rekonvalescenci.
  • Cca 6 hodin před tetováním nepít kávu, energy drinky a podobné nápoje, které obsahují kofein.
  • Nebrat žádné léky tišící bolest!

Související článek

Jak dlouho vydrží data?

Důležitá data jsou obvykle uložena na pevných discích. Jejich životnost se pohybuje kolem deseti let.

Navíc, proč nedrží tetování?

To se může stát z mnoha důvodů - buď tatér použil nekvalitní tetovací barvu či nevpichoval barvu pod správným úhlem a ve správné hloubce, nebo jste řádně nedodržovali péči po tetování.
Jak dlouho vydrží dočasné tetování?
Jak dlouho tetování vydrží? Dočasné tetování vytvořené prodávanými výrobky vydrží na pokožce 7 až 14 dní. Záleží také na tom na jakém místě na těle je aplikováno. Dále také velmi záleží na druhu pleti.

Kdy se Netetovat?

- Jste pod vlivem drog (nelegálních, nebo některých léků). - Jste diabetik. Pokud ano, neměli byste se nechat tetovat. - Máte řídkou krev.
Jak casto mazat tetování?
Dobře vetřená mast nezanechá stopy na kůži. Stejně jako očistu ran i mazání je nutné opakovat 3-5x denně (pokud je kůže vlhká, nemá cenu mazat znovu). Zjednodušeně řečeno – mažeme vždy, když je rána suchá 7 – Strupy začnou pokrývat tetování během druhého až třetího dne.

Můžete se také zeptat, co na hnisave tetování?

Betadine je roztok proti zánětu a zánět vám z tetování vytáhne. Pokud používáte Betadine, tak už nepoužívejte nic jiného. Tetování by se mělo cca do 3 dnů začít normálně hojit.

By Ibbie

Similar articles

Čím mazat tetování diskuze? :: Jak se zbavit fleku na kůži?
Užitečné odkazy