Domovská stránka > C > Co Je Imei 2?

Co je IMEI 2?

Kód IMEI je zkratka pro International Mobile Equipment Identity. Je to jedinečný patnáctimístný místný kód používaný k identifikaci každého mobilního telefonu, který je používán v rámci GSM sítě. Ukládá se v takzvaném Equipment Identity Register (EIR).

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Kolik čísel má IMEI?

Mezinárodní identifikační číslo mobilního zařízení (IMEI) je jedinečné identifikační číslo, které mají všechny mobilní telefony a chytré telefony. Obvykle sestává z 15 číslic. Sériové číslo vašeho zařízení je jedinečný kód, který výrobce přiřadí telefonu.
Někdo se také může ptát, jak vyvolat imei?
Číslo IMEI můžete získat pomocí číselné klávesnice

Zadejte následující kód: *#06#. Zobrazí se údaje o číslu IMEI.

Následně, jak zjistit číslo imei?

IMEI je vždy napsáno na mobilním telefonu – na krabici i někde uvnitř – u modelů co nemají vyměnitelnou baterii to ale moc nepomůže. Proto je IMEI možné zjistit zpravidla někde v nastavení případně pomocí univerzálního způsobu „vytočením" *#06# – často stačí jen napsat a telefon hned zobrazí IMEI.
Co je to IMEI Samsung?
Zkratka IMEI pochází z anglického International Mobile Equipment Identity a jde o unikátní číslo přidělené výrobcem mobilního telefonu. Mají jej tedy všechna mobilní zařízení a toto číslo určuje jejich identitu. V závislosti na modelu vašeho zařízení existuje několik různých způsobů, jak jej zjistit.

Související článek

Co je to IMEI Samsung?

Anglická International Mobile Equipment Identity se používá k přidělení jedinečného čísla mobilním telefonům. Toto číslo určuje identitu všech mobilních zařízení. Existuje mnoho způsobů, jak zjistit informace o vašem zařízení.

Jak zjistit IMEI Motorola?

Pro vyvolání kódu IMEI na displeji mobilního telefonu stiskněte klávesy *#06#.
Někdo se také může ptát, jak zjistit dle imei typ telefonu?
Otevřete prohlížeč a přejděte na IMEI.info. Zde zadejte své telefonní číslo 15místné číslo IMEI. Dokončete ověření captcha a klikněte na Check. Ukáže vám podrobnosti o telefonu, včetně modelu a čísla modelu telefonu.

Jak zjistit IMEI iPhone 7?

Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace. Vyhledejte sériové číslo. Pro čísla IMEI/MEID a ICCID možná bude třeba sjet trochu dolů. Pokud tyto informace potřebujete zkopírovat do registračních formulářů nebo formulářů podpory Apple, podržte na čísle prst a klepněte na Kopírovat.
Pokud jde o toto, jak najit iphone přes imei?
Postup je tedy následující:
  1. Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
  2. Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
  3. Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.

Můžete se také zeptat, jak zjistit původ iphone podle imei?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace.

By Angell

Similar articles

Kde najít u Redmi IMEI? :: Kolik je 1 GB MB data?
Užitečné odkazy