Domovská stránka > J > Jak Zjistit Číslo Imei?

Jak zjistit číslo IMEI?

Kde najdu číslo modelu a číslo IMEI svého smartphonu nebo tabletu...
  1. Na domovské obrazovce klepněte na ikonu Telefon.
  2. Najděte a klepněte na ikonu číselníku.
  3. Zadejte následující kód: *#06#. Zobrazí se údaje o číslu IMEI.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

A jak vypadá imei?

IMEI je patnáctimístné číslo, které lze zapsat ve formátu ZZnnnn-MM-nnnnnn-X. První skupina je tzv. type approval code (TAC) uvozený dvěma číslicemi kódu země (ZZ). Druhá skupina (MM) je kód výrobce (viz níže), třetí skupina je sériové číslo telefonu.
A jak zjistit dle imei typ telefonu?
Otevřete prohlížeč a přejděte na IMEI.info. Zde zadejte své telefonní číslo 15místné číslo IMEI. Dokončete ověření captcha a klikněte na Check. Ukáže vám podrobnosti o telefonu, včetně modelu a čísla modelu telefonu.

Lidé se také ptají, co je to imei samsung?

Zkratka IMEI pochází z anglického International Mobile Equipment Identity a jde o unikátní číslo přidělené výrobcem mobilního telefonu. Mají jej tedy všechna mobilní zařízení a toto číslo určuje jejich identitu. V závislosti na modelu vašeho zařízení existuje několik různých způsobů, jak jej zjistit.
Kde najdu výrobní číslo mobilu?
IMEI telefonu zjistíte jednoduše zadáním kódu na klávesnici mobilu. Zadejte *#06#. Na displeji mobilu se zobrazí sériové číslo.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak zjistit IMEI hodinek?

Modelový kód, sériové číslo a IMEI najdete na zadní straně zařízení a také na originálním obalu. Pokud údaje nejsou čitelné, místo telefonního čísla vytočte kód *#06# a potvrďte ho zeleným tlačítkem volat.
Následně, co je to s n?
S/N (serial number) = Sériové číslo je jedinečný identifikátor přidělený k položce. Může se jednat o řetězec znaků obsahující nejen číslice, ale také písmena a jiné typografické symboly.

Pokud jde o toto, jak zjistit imei motorola?

Pro vyvolání kódu IMEI na displeji mobilního telefonu stiskněte klávesy *#06#.
Jak zjistit typ mobilního telefonu?
Nastavení telefonu

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

A další otázka, jak zjistit parametry mobilu?

Chcete-li tedy zjistit veškeré specifikace vašeho telefonu, existuje velmi snadný způsob a to přes aplikaci Inware. Jedná se o aplikaci, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma z Obchodu Play a jedná se o jeden z nejjednodušších a nejrychlejších způsobů, jak se podívat na specifikace vašeho telefonu.

By Pfosi

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak najít iphone podle IMEI?
Jak zjistit jakou mám verzi Android? :: Jak nastavit internet v mobilu Xiaomi?
Užitečné odkazy