Domovská stránka > K > Kde Zkontrolovat Imei?

Kde zkontrolovat IMEI?

Na začátku přejděte na https://www.imei.info/, zadejte své číslo IMEI, potvrďte ochranu CAPTCHA a poté klikněte na tlačítko Zkontrolovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zkontrolovat stav PC?

Výkon a stav zařízení můžete zkontrolovat v aplikaci Zabezpečení systému Windows výběrem příslušné položky v seznamu výsledků.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit jestli je iphone odhlaseny?

První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.
Následně, jak zjistím kde byl iphone koupený?
V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací.

Někdo se také může ptát, na co si dat pozor při koupi bazaroveho iphonu?

Na co si dát pozor při koupi použitého iPhonu?
  • Odhlášený iCloud. iPhone s přihlášeným iCloud účtem.
  • Konektory. 3.5mm jack na připojení sluchátek.
  • Wi-Fi, Bluetooth a SIM karta. Nastavení Wi-Fi.
  • Touch ID a Face ID. Nastavení FaceID.
  • Baterie. Baterie u použitých iPhonů nemusí být v dobrém stavu.
  • Ověření původu iPhonu.
Pokud jde o toto, jak poznat neoriginalni displej?
Originální displej na levé straně je daleko jasnější a barvy jsou živější, zatímco kopie na pravé straně je daleko tmavší . To má za následek, že je displej hůř čitelný například při pohledu na slunci. Fotky které vyfotíte se na displeji nezobrazují v takové kvalitě, jako u originálního displeje.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Pokud jde o toto, jak poznat originální displej iphone 11 pro?

Jaké jsou rozdíly mezi originálním a neoriginálním displejem pro...
  1. displej se jeví jako,, vybledlý „- kopie mají častokrát nižší jas, kontrast a živost barev.
  2. kopie mají nižší rozlišení
  3. tlačítko Home je často níže položené než při originálním LCD.
Jak zjistit kvalitu displeje?
Pokud potřebujete zjistit, zda je displej vašeho telefonu v pořádku, je Display Tester určitě užitečným programem, který nabídne vše, co v takové situaci můžete potřebovat. Trochu skepticky se díváme na údajné "opravování vypálených displejů", byť věříme, že k částečnému dočasnému zlepšení situace mohou přispět.

Jak dlouho vydrzi baterie iPhone se?

Nabízí 5G, skvělý výkon i konzervativní design. Zatímco iPhone SE 2 zvládal dle oficiálních měření až 13 hodin přehrávání videa, 8 hodin streamování a 40 hodin přehrávání zvuku, iPhone SE 3 zvládá dle Applu 15 hodin přehrávání videa, 10 hodin streamování a 50 hodin přehrávání zvuku.
Kdy je potreba vymenit baterii v iPhone?
Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie. Jak zjistíte, kolik cyklů vám zbývá?

Jak dlouho vydrží iPhone 8?

Podle rozborky se u nového iPhone 8 dočkáme kapacity baterie 1821 mAh, iPhone 7 přitom nabízel kapacitu 1960 mAh, což je o celých 7 % více. Při testech byl jas displeje nastaven na hodnotu 200 nitů. Testy prokázaly výdrž iPhonu 8 po celých 8 hodin a 37 minut, iPhone 7 naproti tomu vydržel „jen" 7 hodin a 46 minut.

By Gower Wolinski

Similar articles

Jak poznat Zablokovane číslo iPhone? :: Co je to repasovaný telefon?
Užitečné odkazy