Domovská stránka > C > Co To Je Skype?

Co to je Skype?

Skype je program pro telefonování přes Internet, vyvinutý estonskými programátory (a hackery) zhruba před šesti lety. Umožňuje hovory přes Internet úplně zdarma s využitím malého prográmku stejného jména; tento prográmek se nejčastěji používá na počítači, ale bývá zabudovaný i v některých telefonních přístrojích.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se s někým spojit přes Skype?

Po kliknutí na přidat kontakt se zobrazí malý formulář. Je snadné zjistit jméno hledané osoby. Můžete vyhledávat podle e-mailu, telefonu a celého jména.

Navíc, jak funguje skype v mobilu?

Skype umí za nabitý kredit volat i na pevné linky a mobily. Skype obsahuje funkce pro sdílení fotek, videa a dalších souborů, stačí je odeslat vzduchem. Integrovaný IM komunikátor zprostředkuje chat s jedním nebo více kontakty najednou, a to vše i na displeji telefonu.
Jak se znovu přihlásit na Skype?
Zapomenuté heslo: obnovení hesla je otázkou několika vteřin. Stačí pouze zadat přihlašovací email a nechat si na něj nové heslo (resp. odkaz pro jeho změnu) zaslat. Odkaz na obnovu Skype hesla i s návodem najdete opět v poradně.

Někdo se také může ptát, jak používat skype?

Všechny funkce Skypu můžete používat, i když nemáte přístup k aplikaci v telefonu nebo na počítači. Stačí se přihlásit na web.skype.com a můžete používat plně funkční aplikaci Skype v prohlížeči. Máte v ní k dispozici všechny svoje oblíbené funkce a dostanete se k ní jedním kliknutím.
Jak se volá přes Skype?
Skype umí pouze volat, nikoli hovory přijímat – S voláním přes Skype nedostanete vlastní telefonní číslo. Skype operuje pouze s uživatelským jménem, na které se vám sice dovolat dá, ale je potřeba, aby volající měl také nainstalovaný a zapnutý program Skype.

Související článek

Jak se přihlásit na Skype?

Do služby Skype se můžete přihlásit zadáním telefonního čísla nebo e-mailu, který jste zadali při vytváření účtu, a hned se zobrazí. Pokud máte kameru, budete k ní mít přístup již při prvním přihlášení.

Jak správně Skypovat?

Po kliknutí na „přidat kontakt" vyskočí okno s malým formulářem pro hledání ostatních uživatelů Skypu. Nejjednodušší je znát přímo Skype jméno hledané osoby. Můžete ale hledat také pomocí emailu, telefonu a celého jména.
Někdo se také může ptát, jak nainstalovat skype do telefonu?
Android
  1. Spusťte Google Play ve svém zařízení, nebo připojte své zařízení k PC a pokračujte ZDE.
  2. V Google Play klikněte na Lupu vpravo nahoře a zadejte Skype.
  3. Vyberte Skype a nainstalujte si ho.
  4. Po stažení a automatické instalaci si ho můžete spustit a po přihlášení používat.

Kde stáhnout Skype?

Skype - ihned zdarma ke stažení - Slunečnice.cz.
Můžete se také zeptat, jak na videohovory?
Vpravo nahoře klepněte na Videohovor a vyberte jednu z možností:
  1. Sdílet odkaz na videohovor Meet : Do chatu se přidá odkaz na videohovor ve službě Google Meet.
  2. Hovor s videem : Videohovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.
  3. Zavolat jen hlasově : Hlasový hovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.

Proč se nejde přihlásit na Skype?

Jestliže zadáváte správné údaje, ale stále se nejde přihlásit, zkuste následující: V první řadě jednoduše Skype ukončete (kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu v liště a zvolení Ukončit Skype) a znovu zapněte. Pokud by to nepomohlo, je na čase restartovat celé PC a po zapnutí se opět pokusit přihlásit.

By Boiney Reinkemeyer

Similar articles

Jak se přihlášení na Skype bez účtu Microsoft? :: Jak funguje lovegra?
Užitečné odkazy