Domovská stránka > J > Jak Nastavit Skype Na Počítači?

Jak nastavit Skype na počítači?

Jak nainstalovat Skype do PC
  1. Jak nainstalovat Skype do PC.
  2. Spusťte soubor SkypeSetup.exe.
  3. Po instalaci se otevře se toto okno, kde se můžete přihlásit již existujícím účtem nebo Skype účet vytvořit nový.
  4. Můžete použít vaše telefonní číslo, nebo e-mail.
  5. Zadejte váš E-mail a heslo, jakým se budete přihlašovat na Skype.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Pokud jde o toto, jak se znovu přihlásit na skype?

Zapomenuté heslo: obnovení hesla je otázkou několika vteřin. Stačí pouze zadat přihlašovací email a nechat si na něj nové heslo (resp. odkaz pro jeho změnu) zaslat. Odkaz na obnovu Skype hesla i s návodem najdete opět v poradně.
Lidé se také ptají, jak zrušit účet na skype?
úplně je možné účet zrušit jen zasláním žádosti: běžte na stránku http://support.skype.com/ a v menu vyberte "My Account (username, password, account status, etc.)" a následně "Cancel my account", vyplňte formulář a odešlete.

A jak funguje skype na notebooku?

Po kliknutí na „přidat kontakt" vyskočí okno s malým formulářem pro hledání ostatních uživatelů Skypu. Nejjednodušší je znát přímo Skype jméno hledané osoby. Můžete ale hledat také pomocí emailu, telefonu a celého jména.
Lidé se také ptají, jak vytvořit účet na skype?
Buď tak můžete učinit na webových stránkách https://www.skype.com/cs, kde vpravo nahoře kliknete na možnost Přihlášení a zvolíte volbu Zaregistrujte se, nebo si po instalaci aplikace Skype spustíte úvodní obrazovku programu a ve spodní části uvidíte tlačítko Vytvořit účet.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Co Skype?

Skype je program pro telefonování přes Internet, vyvinutý estonskými programátory (a hackery) zhruba před šesti lety. Umožňuje hovory přes Internet úplně zdarma s využitím malého prográmku stejného jména; tento prográmek se nejčastěji používá na počítači, ale bývá zabudovaný i v některých telefonních přístrojích.
Proč se nejde přihlásit na Skype?
Jestliže zadáváte správné údaje, ale stále se nejde přihlásit, zkuste následující: V první řadě jednoduše Skype ukončete (kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu v liště a zvolení Ukončit Skype) a znovu zapněte. Pokud by to nepomohlo, je na čase restartovat celé PC a po zapnutí se opět pokusit přihlásit.

Následně, jak se přihlášení na skype bez účtu microsoft?

Nejoblíbenější notebooky. Nainstaluj si desktop verzi Skype. Jedu taky bez MS účtu na původní jméno. Jdi na https://www.skype.com/cs/get-skype/ zvol "Získat klasickou verzi Skype" a přeinstaluj.
Následně, kde stáhnout skype?
Skype - ihned zdarma ke stažení - Slunečnice.cz.

Jak se volá přes Skype?

Skype umí pouze volat, nikoli hovory přijímat – S voláním přes Skype nedostanete vlastní telefonní číslo. Skype operuje pouze s uživatelským jménem, na které se vám sice dovolat dá, ale je potřeba, aby volající měl také nainstalovaný a zapnutý program Skype.

By Alroy

Similar articles

Jak nainstalovat Skype na notebook? :: Co se stane kdyz se Odhlasim z Apple ID?
Užitečné odkazy