Domovská stránka > J > Jak Se Přihlásit Na Skype?

Jak se přihlásit na Skype?

Přihlášení se do aplikace Skype

Teď se přihlásíte do Skype tak, že zadáte Váš telefon nebo email, který jste zadali při vytvoření účtu a svoje heslo a hned Vám naskočí program Skype. Při prvním přihlášení si nastavíte profilovou fotku, přístup ke kameře, pokud ji máte, nastavíte si reproduktory a mikrofon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se přihlásit k Samsung účtu?

Přejděte na horní lištu, klepněte na nastavení a v nastavení vyberte možnost Cloud a účty. Vyberte možnost účty a poté přidejte účet. Vyberte účet, který chcete přidat. Pokud máte účet SAMSUNG, vyberte možnost Přihlásit se.

Navíc, co skype?

Skype je program pro telefonování přes Internet, vyvinutý estonskými programátory (a hackery) zhruba před šesti lety. Umožňuje hovory přes Internet úplně zdarma s využitím malého prográmku stejného jména; tento prográmek se nejčastěji používá na počítači, ale bývá zabudovaný i v některých telefonních přístrojích.
Pokud jde o toto, jak se používá skype?
Všechny funkce Skypu můžete používat, i když nemáte přístup k aplikaci v telefonu nebo na počítači. Stačí se přihlásit na web.skype.com a můžete používat plně funkční aplikaci Skype v prohlížeči. Máte v ní k dispozici všechny svoje oblíbené funkce a dostanete se k ní jedním kliknutím.

Následně, jak si stáhnout skype?

Jak nainstalovat Skype
  1. Odinstalujte všechny předchozí instalace Skype.
  2. Stáhněte si nejnovější verzi Skype.
  3. Spusťte stažený instalační soubor.
  4. (Ne)instalace Click to Call.
  5. DŮLEŽITÉ: Odškrtnutí Bing a MSN.
  6. Instalace je krátká, kafíčko nestihnete.
  7. Vytvoření účtu.
  8. Zbytečnosti.
Lidé se také ptají, kde stáhnout skype?
Skype - ihned zdarma ke stažení - Slunečnice.cz.

Související článek

Jak se přihlásit na Netflix bez placeni?

Pokud zadáte svůj e-mail na adrese netflix.com, můžete se zaregistrovat bez jakýchkoli závazků. Stačí jednoduchá registrace.

Jak vytvořit účet na Skype?

Buď tak můžete učinit na webových stránkách https://www.skype.com/cs, kde vpravo nahoře kliknete na možnost Přihlášení a zvolíte volbu Zaregistrujte se, nebo si po instalaci aplikace Skype spustíte úvodní obrazovku programu a ve spodní části uvidíte tlačítko Vytvořit účet.
Když to vezmeme v úvahu, proč se nejde přihlásit na skype?
Jestliže zadáváte správné údaje, ale stále se nejde přihlásit, zkuste následující: V první řadě jednoduše Skype ukončete (kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu v liště a zvolení Ukončit Skype) a znovu zapněte. Pokud by to nepomohlo, je na čase restartovat celé PC a po zapnutí se opět pokusit přihlásit.

Pokud jde o toto, jak se přihlášení na skype bez účtu microsoft?

Nejoblíbenější notebooky. Nainstaluj si desktop verzi Skype. Jedu taky bez MS účtu na původní jméno. Jdi na https://www.skype.com/cs/get-skype/ zvol "Získat klasickou verzi Skype" a přeinstaluj.
Někdo se také může ptát, kdo vlastní skype?
Skype
VývojářMicrosoft Skype Division
Operační systémMultiplatformní
Vyvíjeno vEmbarcadero Delphi, Objective-C, C++, Object Pascal a JavaScript
Typ softwaruVoIP, Instant messaging, Videohovor,sociální síť
LicenceFreeware

Můžete se také zeptat, jak funguje skype v mobilu?

Skype umí za nabitý kredit volat i na pevné linky a mobily. Skype obsahuje funkce pro sdílení fotek, videa a dalších souborů, stačí je odeslat vzduchem. Integrovaný IM komunikátor zprostředkuje chat s jedním nebo více kontakty najednou, a to vše i na displeji telefonu.

By Waneta Donahoo

Similar articles

Jak na videohovory? :: Jaký telefon 2021 do 5000?
Užitečné odkazy