Domovská stránka > C > Co Je Audiokniha Mp3?

Co je audiokniha MP3?

Audiokniha je v našem pojetí počítačový soubor ve formátu MP3. Audioknihu si tedy můžete nahrát do svého počítače, mobilu, tabletu, autorádia, nebo MP3 přehrávače a (třeba s pomocí sluchátek) poslouchat při různých příležitostech.

Přečtěte si více

Pokud jde o toto, jak přehrát mp3 v iphone?

Přes program iTunes.
  1. Nainstaluji si program iTunes.
  2. řeknu mu, kde mám na disku MP3ky a z nich vytvořím playlisty.
  3. řeknu, které playlisty se mají synchronizovat do iPhone.
  4. a spustím synchronizaci.
Pokud jde o toto, jak dostat knihu do iphone?
Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive.

Následně, jak sdilet audioteku?

Na poličce se vám tímto pod obálkami jednotlivých titulů objeví oranžové/růžové ikony. Ty je třeba zakliknout podle toho, komu daný titul chcete nasdílet. Vyplněná ikona znamená „nasdíleno" nevyplněná znamená „nenasdíleno".
Následně, jak stahovat z audioteky?
Jděte na webovou stránku www.audioteka.cz a vpravo nahoře se přihlaste. Přejděte do Poličky a zvolte audioknihu, kterou chcete stáhnout. Kliknutím na tlačítko Stáhnout budete přesměrováni na stahování.

A jak stáhnout audioknihu na alza?

Pohodlné čtení knih na vašem tabletu nebo chytrém telefonu zprostředkovává speciální aplikace Alza Media, která je dostupná pro operační systémy Android i iOS zcela zdarma. V aplikaci naleznete veškerý elektronický obsah zakoupený na našem e-shopu (mimo e-knih se jedná např. o audioknihy nebo časopisy).
Navíc, jak sdílet audioknihy?
Pokud používáte Rodinné sdílení, uvidíte místo volby Zakoupené volbu Rodinné nákupy. Z nabídky okna iTunes vyberte Audioknihy. Najděte audioknihu, kterou si chcete znova stáhnout. Pokud používáte Rodinné sdílení, můžete vedle jména člena rodiny vybrat volbu Zakoupil(a).

Když to vezmeme v úvahu, kde si pujcit audioknihu?

Podobně je to u www.loyalbooks.com, etc.usf.edu/lit2go, udiobooks. cloud či www.audiobooks.com. Dedikované sekce mají i weby, které nejsou zaměřeny čistě na audioknihy – například Scribd, Spotify nebo Soundcloud. Užitečný je i starý známý Internet Archive s miliony zdarma dostupný e-knih, audioknih, filmů či hudby.
Proč Spime audiokniha?
Audiokniha Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění – je dalším titulem Jan Melvil Publishing, který vám pomůže vylepšit a zkvalitnit svůj život. Napsal Matthew Walker, čte Borek Kapitančik. Kolik hodin jste dnes v noci spali? Pokud méně než osm, pak asi stejně jako většina lidstva trpíte spánkovou deprivací.

Pokud jde o toto, jak získávat přátelé a působit na lidi audiokniha zdarma?

Popis. Audiokniha Jak získávat přátele a působit na lidi 2019 obsahuje revidované vydání klasiky osobního rozvoje. Autorem je Dale Carnegie, čte Jiří Schwarz.

By Pazit

Kdy je nejlepší Nabijet iPhone? :: Jak přehrát audio knihu?
Užitečné odkazy