Domovská stránka > J > Jak Přehrát Audio Knihu?

Jak přehrát audio knihu?

Přehrávání se spustí od nejbližšího přirozeného bodu od místa, kde jste přestali.
  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Klepněte na Knihovna.
  3. V horní části klepněte na Audioknihy.
  4. Klepněte na audioknihu, kterou chcete poslouchat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dostat e-knihu do ctecky?

Kliknutím na ikonu formátu ePub v polici s knihami si můžete knihu stáhnout do svého počítače. V počítači je k dispozici správce souborů.

Jak nejlépe poslouchat audioknihy?

Jak poslouchat audioknihy na mobilu, tabletu nebo přes Chromecast? Pro poslech na mobilních zařízeních je nejlepší stáhnout si aplikaci Alza Media, která je dostupná pro Android a iOS.. Ke stažení se můžete dostat přímo přes níže uvedené odkazy.
Jak přehrát audioknihu na iphone?
V iTunes se vybere zařízení (buďto vpravo v horní liště, nebo Ctrl+S zobrazí levý sloupec, ve kterém jsou připojená zařízení). Po kliknutí na zařízení se v horní liště objeví nová položka Knihy. Ta zahrnuje jak opravdové e-knihy, tak audioknihy. Audioknihy jsou dole, stačí rolovat.

A další otázka, kam ukladat audioknihy?

Audioknihy se automaticky ukládají do paměti telefonu, ale telefony s OS Android mají možnost ukládat na vloženou SD kartu – tuto možnost si můžete zvolit ve stejném Nastavení.
A jak se čte audiokniha?
Pro poslech audioknih je vhodný např. Smart Audiobooks Player (dostupný v Google Play). Po jeho otevření je nutné v nastavení určit kořenovou složku, kde budete mít uložené naše audioknihy (/sdcard/audiobooks).

Související článek

Na čem přehrát DVD?

Windows Media Player lze použít k přehrávání disků DVD-Video, což je typ disků, na kterých jsou distribuovány filmy.

Někdo se také může ptát, jak funguje audio kniha?

Audioknihy jsou předčítanou verzí klasických psaných knih. Dílo si jen stáhnete ve formátu mp3 do svého telefonu, tabletu, přehrávače nebo počítače - a pak už jen čtete ušima. O jedinečný rukopis autora přitom nepřijdete. Zůstává stejný jako v tištěné knize, dokonce ho ještě zdůrazňuje hlas vypravěče.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje audiotéka?
Audioteka dává možnost audioknihy vyzkoušet. Poznejte hlas interpreta a ověřte si, že vás jeho přednes vtáhne do děje, než se rozhodnete audioknihu zakoupit. Poskytujeme k poslechu až 50 minut zdarma (10 % délky audioknihy) u většiny našich audioknih!

Kde poslouchat audio knihy?

A to jak v českém, tak cizím jazyce.
  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.
Můžete se také zeptat, proč spíme audiokniha download?
Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Navíc, jak vypadá audiokniha?

Můžeme rozlišit dva druhy audioknih – zkrácené a nezkrácené. Nezkrácené jsou doslovně načtené knihy bez jakýchkoli zásahů, zatímco ty zkrácené mají text upravený. Obvykle je důvodem snížení výrobních nákladů a zároveň i menší časová a finanční náročnost na straně kupujícího.

By Raji

Similar articles

Co je audiokniha MP3? :: Jak se stát Ajtákem?
Užitečné odkazy