Domovská stránka > K > Kdy Je Nejlepší Nabijet Iphone?

Kdy je nejlepší Nabijet iPhone?

iPhone prostřednictvím strojového učení, které probíhá přímo v zařízení, registruje, kdy ho každý den obvykle nabíjíte, takže se optimalizované nabíjení baterie aktivuje jenom ve chvíli, kdy iPhone předpokládá, že bude delší dobu připojený k nabíječce.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak snizit Vybijeni iPhone?

Bez ohledu na to, jak zařízení používáš, můžeš baterii šetřit dvěma jednoduchými způsoby: uprav jas obrazovky a používej Wi‑Fi. Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, ztlum jas obrazovky nebo zapni automatický jas. Jas ztlumíš tak, že otevřeš Ovládací centrum a přetáhneš posuvník ovládání jasu dolů.
Jak nastavit procenta baterie na iPhone 13?
Pokud byste tedy na iPhone chtěli zobrazit procenta baterie, tak postupujte následovně:
  1. Prvně na iPhone přejděte do nativní aplikace Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže.
  3. Zde pak lokalizujte a otevřete sekci Baterie.
  4. Nakonec v horní části aktivujte pomocí přepínače Stav baterie.

Jak spravne nabíjet iPhone?

Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.
Když to vezmeme v úvahu, jak nabíjet baterii iphone?
iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy je nejlepší Nabijet telefon?

Místo toho, abyste jej nechali úplně vybít, snažte se připojovat telefon ke zdroji napájení vždy, když hodnota baterie klesne pod 30 %. Neustálé přechody ze zcela vybitého na zcela nabitý telefon totiž dlouhodobě snižují celkovou kapacitu akumulátoru. Novým akumulátorům navíc ani nesvědčí nabíjení do sta procent.
A jak dlouho vydrzi baterie v iphone?
Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie.

Jak dlouho se nabíjí iPhone 13 Mini?

iPhone 13 Pro dobijete z 0 na 100 % za hodinu 38 minut, nejmenší iPhone 13 mini a největším iPhone 13 Pro Max pak za hodinu 40 minut a iPhone 13 za hodinu a 55 minut k tomu.
Jak dlouho vydrzi baterie iPhone se?
Nabízí 5G, skvělý výkon i konzervativní design. Zatímco iPhone SE 2 zvládal dle oficiálních měření až 13 hodin přehrávání videa, 8 hodin streamování a 40 hodin přehrávání zvuku, iPhone SE 3 zvládá dle Applu 15 hodin přehrávání videa, 10 hodin streamování a 50 hodin přehrávání zvuku.

Když to vezmeme v úvahu, jak zlepsit stav baterie?

Jak zvýšit výdrž baterie?
  1. Upravte jas displeje.
  2. Zkraťte dobu pro zhasnutí displeje.
  3. Vypněte Wi-Fi, Bluetooth i GPS.
  4. Vypněte nepoužívané funkce.
  5. Používejte úspornější aplikace.
  6. Upravte nastavení mobilního hotspotu.
  7. Nastavte si tmavý režim.
  8. Restartujte telefon a počítač pravidelně

By Marlen

Similar articles

Jak se správně starat o baterii v iPhone? :: Co je audiokniha MP3?
Užitečné odkazy