Domovská stránka > J > Jak Se Platí Whatsapp?

Jak se platí WhatsApp?

Po měsících debat a přemítání WhatsApp konečně umožní placení přes aplikaci. Jako první si budou moci posílat peníze Brazilci. Transakce budou probíhat prostřednictvím technologie Facebook Pay, kterou Facebook, vlastník WhatsAppu, spustil loni.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Lidé se také ptají, kdo vlastní whatsapp?

WhatsApp vlastní společnost Facebook, jejíž hlavní sociální mediální služba byla v Číně zablokována od roku 2009.
Jak dostat WhatsApp do PC?
V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu. Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web".

Kolik dát bere WhatsApp?

Skype/WhatsApp – mezi 4 až 4.2 MB za minutu.
Jak je to s Whatsappem?
února 2021. Ti, kdo budou se změnami souhlasit, budou moci messenger používat i nadále. V opačném případě bude prakticky možné účet pouze smazat. První uživatelé už hlásí, že při spuštění aplikace je vyžadován souhlas.

Související článek

Jak se platí mobilem?

Probuďte se a nechte si telefon odblokovat. Přiložte zadní stranu telefonu ke čtečce plateb. V případě výzvy postupujte podle pokynů na obrazovce.

Co se mění na WhatsApp?

WhatsApp mění podmínky pro rok 2021

V září byla WhatsAppu, respektive jeho majiteli, vyměřena Irskou komisí pro ochranu dat (DPC) obří pokuta ve výši 225 milionů eur (5,7 miliardy korun). Tak se stalo kvůli nedodržení legislativy GDPR v Evropě.
Kdo vlastní Viber?
Viber
VývojářRakuten
Aktuální verze15.9.0.5 ()
Operační systémiOS 7 nebo novější Android 4.4 nebo novější WindowsPhone Windows
Typ softwaruCross platform
Licenceproprietární software
4 další řádky

Co je to Wacap?

Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.
Lidé se také ptají, co je podobne whatsapp?
Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory.

Proč nejde spustit WhatsApp na PC?

Zkontrolujte, zdali ve svém telefonu máte nainstalovanou poslední verzi aplikace WhatsApp. Na PC otevřete prohlížeč Google Chrome nebo Microsft Edge.

By Darrey Marrett

Similar articles

Kolik stojí autobus SOR? :: Kolik stojí Neomezená data T-Mobile?
Užitečné odkazy