Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Whatsapp Na Tablet?

Jak nainstalovat WhatsApp na tablet?

Pokud aplikaci z jakéhokoli důvodu nemůžete najít v Obchodě Google Play, můžete přejít z tabletu na oficiální web WhatsApp a stáhnout si APK pro Android bez problémů. Po dokončení stahování APK klikněte na nainstalovat a otevřete jej.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak mít WhatsApp na dvou zarizenich?

WhatsApp se včerejší aktualizací aplikace konečně umožňuje propojení více zařízení. Stačí si stáhnout novou verzi aplikace a v postranní nabídce přejít do sekce Propojená zařízení.
Jak funguje WhatsApp na iPadu?
Na iPhonu otevřete aplikaci WhatsApp. Ve spodu okna navštivte kategorii Nastavení a dále pokračujte do WhatsApp Web/Desktop > Skenovat QR kód. Nastavte fotoaparát telefonu na QR kód z iPadu nebo iPodu. Aplikace sama kód načte a přihlásí vás.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat whatsapp bez sim karty?

WhatsApp však můžete zprovoznit i na zařízeních, které nejsou slotem pro SIM kartu vybaveny, tedy například na tabletu. Nejprve jako obvykle nainstalujte WhatsApp z obchodu Play. Po instalaci po vás bude program chtít zadat telefonní číslo, na které zašle prostřednictvím SMS aktivační kód.
Jak si nainstalovat WhatsApp?
Chcete-li WhatsApp stáhnout:

Přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger. Klepněte na INSTALOVAT. Otevřete WhatsApp a pokračujte na další obrazovku odsouhlasením našich Podmínek použití. Zaregistrujte své telefonní číslo.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Jak propojit telefon a tablet?

Většina telefonů Android dokáže sdílet mobilní data přes Wi-Fi, Bluetooth nebo USB.
...
Připojení druhého zařízení k hotspotu vašeho telefonu
  1. Ve druhém zařízení otevřete seznam sítí Wi-Fi.
  2. Vyberte název hotspotu telefonu.
  3. Zadejte heslo hotspotu telefonu.
  4. Klikněte na Připojit.
A jak spárovat kontakty s whatsapp?
Jak povolit aplikaci přístup ke kontaktům
  1. Přejděte do Nastavení telefonu > Soukromí.
  2. Klepněte na Kontakty.
  3. Ujistěte se, že je aplikace WhatsApp zapnutá.

Co je to What's up?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.
A další otázka, jak stáhnout whatsapp do počítače?
Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Aplikace WhatsApp pro počítač bude fungovat pouze na počítačích, které mají jeden z následujících operačních systémů: Windows 8.1 a novější

Jak si stáhnout WhatsApp do Iphone?

Nejprve je nutné spustit aplikaci iTunes App Store na vašem mobilním telefonu. V App Store poté klikněte na ikonu HLEDAT. Do vyhledávacího pole zadejte klíčové slovo „WhatsApp". Vyhledávání by vám mělo vrátit správnou aplikaci, která se plným názvem jmenuje WhatsApp Messenger.

By Rimas

Similar articles

Jak zmenit lokaci v Pokémon Go? :: Kolik stojí spoty?
Užitečné odkazy