Domovská stránka > K > Kolik Čechů Používá Internet?

Kolik Čechů používá internet?

Možností, jak se připojit k síti, je tak v současnosti celá řada, čemuž odpovídá i stále rostoucí obec uživatelů. Podle údajů Českého statistického úřadu používalo v roce 2021 internet 83 procent lidí starších 16 let, tedy 7,3 milionu osob. Osobní počítač mělo 79 procent českých domácností.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

A kolik je lidí na facebooku?

Sociální síť Marka Zuckerberga Facebook vůbec poprvé nahlásila mezičtvrtletní pokles počtu uživatelů. Z jedné miliardy a 930 tisíc každodenních uživatelů se jejich počet ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 smrskl na jednu miliardu a 929 tisíc uživatelů. Na první pohled žádná tragédie.
Navíc, kdo používá sociální sítě?
50,64 % z 7,77 miliardy lidí na světě používá sociální sítě. 83,36 % uživatelů internetu mají profily na sociálních platformách. Z 3,96 miliard uživatelů sociálních médií má 99 % přístup k webům nebo aplikacím prostřednictvím mobilního zařízení, přičemž pouze 1,32 % má přístup k platformám výhradně přes počítač.

Jaké sociální sítě vlastní Facebook?

Facebook dnes vlastní sociální síť Instagram a také aplikaci WhatsApp. Odkoupil také společnost Oculus a vyvíjí brýle pro virtuální svět. Snaží se o vývoj digitálních peněz s názvem Libra. Facebook vydělává na reklamě a čelí velké kritice z nedostatečné ochrany osobních údajů uživatelů.
Co patří mezi sociální sítě?
Dělení sociálních sítí

Mezi osobní sociální sítě řadíme například: Facebook, Twitter, MySpace, Badoo, Spolužáci, Lidé.cz, Linkuj.cz či Google+. Mezi profesní sociální sítě patří například: LinkedIn či Xing.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Kdy byl zalozen Instagram?

Původní projekt Burbn obsahoval řadu funkcí, nicméně po příchodu Mikea Kriegera se vývoj zaměřil pouze na mobilní fotografie, z čehož vznikl Instagram. Aplikace se objevila v obchodě App Store společnosti Apple 6. října 2010, v obchodě Google Play společnosti Google .
Následně, co znamená na snapchatu s?
Když ti tedy někdo pošle na Snapchatu písmeno S, znamená to, že chce, aby sis s ním nepřestal chatovat. Stejný význam má taky slovo „streak", zkratka „strx" nebo obrázek s nakresleným S. Obecně se považuje za vhodné na takovou zprávu odpovědět ještě ten samý den, kdy ji dostaneš - i kdybys měl zase poslat jenom S.

Co to znamená Snapchat?

Snapchat [snepčet] (původně Picaboo) je aplikace primárně používaná k posílání multimediálních zpráv mezi dvěma či více lidmi. Byla vyvinuta společností Snap Inc. konkrétně podnikatelem Evanem Spiegelem, softwarovým inženýrem Bobbem Murphym a Reggie Brown. Aplikaci využívá na 293 milionů aktivních uživatelů.
Jak získat Plaminky na Snapchatu?
Jinak zopakování pravidel - ikonka plamene se objeví u toho Snapchat kamaráda, se kterým si vzájemně odešlete snapy každých 24 hodin po dobu minimálně 3 dnů. S každým dalším dnem se pak u plamene objeví i číslo, které udává délku streaku ve dnech.

Kolik aktivnich uživatelů má Facebook?

Potvrdil se trend, že počet uživatelů Facebooku stagnuje. Vykazované číslo denních aktivních uživatelů (DAU) dokonce poprvé ve srovnání s minulým čtvrtletí mírně kleslo z 1,930 miliardy na 1,929 miliardy. Příjmy firmy ale rostly, meziročně si Meta ve čtvrtém kvartálu polepšila o 20 % na 33,67 miliardy dolarů.

By Neil

Similar articles

Kdo vymyslel Google Earth? :: Kolik uživatelů má Twitter?
Užitečné odkazy