Domovská stránka > K > Kdo Vymyslel Google Earth?

Kdo vymyslel Google Earth?

Google Earth je virtuální glóbus dříve známý jako Earth Viewer. Tento software byl vytvořen firmou Keyhole, Inc. a v roce 2004 zakoupen portálem Google.
...
Google Earth.
VývojářGoogle
První vydání2001
Aktuální verze7.3.4.8573 (24. března 2022)
Operační systémmultiplatformní
PlatformaAndroid webový prohlížeč

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vymyslel lest s trojským koněm?

Odysseus navrhl, aby se pokusili Tróju oklamat. Chtěl postavit velkého dřevěného koně, který by bojovníky ukryl. Kůň by byl postaven za hradbami města. Za autora nápadu je považován Kalchas neboli Prylis.

Jak funguje uloziste Google?

Každý účet Google obsahuje 15 GB úložného prostoru, o který se dělí Gmail, Disk Google a Fotky Google. Pokud si chcete limit úložiště navýšit, můžete si zakoupit členství Google One (pokud je u vás k dispozici).
Jak uvolnit místo na disku Google?
Správa úložiště v zařízení
  1. Spusťte na zařízení Android aplikaci Google One.
  2. Nahoře klepněte na Úložiště Uvolnit úložiště k účtu.
  3. Vyberte kategorii, kterou chcete spravovat.
  4. Vyberte soubory, které chcete odstranit. Chcete-li soubory seřadit, klepněte nahoře na Filtrovat. .
  5. Po vybrání souborů nahoře klepněte na Smazat .

Jak uvolnit místo na Gmail?

Jak uvolnit místo. Uvolněte místo na Disku Google, v Gmailu a Fotkách Google, ať máte prostor na nové položky. Pokud chcete soubory na Disku Google smazat, přesuňte je do koše. Soubory v koši budou po 30 dnech automaticky smazány.
Jak vznikl název Instagram?
Název vznikl složením slov „instant camera" (kamera, která je po ruce) a „telegram" (telegram). První fotografie, která byla zveřejněna, byl obrázek psa, který vložil jeden z jeho spoluzakladatelů. Když Instagram spustil v roce 2013 také funkci videa, bylo během prvních 24 hodin nahráno 5 milionů videí.

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Kdy se spustí Instagram?

Dne 6. října 2010 byl oficiálně spuštěn Instagram a jen za první den se mu povedlo nakulmovat 25 000 uživatelů. Koncem prvního týdne měl přes 100 000 stažení a v polovině prosince se počet uživatelů dostal na 1 milion. Dnes má miliardu aktivních uživatelů po celém světě.
Můžete se také zeptat, jaké je nejmenší číslo?
Kdo je nejmenší přirozené číslo? - Nejmenší přirozené číslo je 1, nulu nepovažujeme za přirozené číslo.

Někdo se také může ptát, jaké číslo má 30 nul?

V takovém systému bilion znamená tisíc milionů, trilion znamená tisíc bilionů (a tedy milion milionů). V dlouhém systému se pro číslo tisíc milionů používá název miliarda, pro číslo tisíc bilionů se používá biliarda atd...
Lidé se také ptají, kolik je 10 na dvanáctou?
Bilion, 1 000 000 000 000 = 1012 (deset na dvanáctou neboli jednička a 12 nul), je asi poslední velké číslo, o kterém má běžný člověk v běžném životě aspoň trochu povědomí.

Kolik má nul Bambilion?

Jeden bambilion lze vyjádřit jako nekonečno mínus zblo. Při rozdílu jednoho jediného zbla není divu, že se bambilion pro lepší počítání zaokrouhluje na nekonečno.

By Angelis

Similar articles

Jak zjistit počet fotek na Google fotky? :: Kolik Čechů používá internet?
Užitečné odkazy