Domovská stránka > K > Kolik Uživatelů Má Twitter?

Kolik uživatelů má Twitter?

Zvýšily se meziročně o 16 procent na 1,2 miliardy dolarů (asi 28 miliard korun), zatímco analytici je odhadovali na 1,23 miliardy dolarů. Množství aktivních uživatelů Twitteru za tři měsíce do konce března vystoupil ovšem na 229 milionů ze 199 milionů před rokem.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Následně, kolik Čechů je na twitteru?

V České republice to je s Twitterem docela oříšek. Podle dostupných internetových statistik je na něm pouze 390 000 uživatelů, což je oproti Facebooku, který jich má 5,3 milionů, celkem málo.
A kolik lidí pouziva sociální sítě v Česku?
Počet uživatelů sociálních sítích se v Česku dále zvyšuje, ukazují čerstvá data ČSÚ. Ten rovněž zveřejnil další statistiku týkající se aktivit na internetu. Sociální sítě používá v Česku 4,938 mil.

Někdo se také může ptát, jaká je nejpoužívanější sociální síť?

Nejznámější sociální sítě jsou Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn a TikTok. Nejrozšířenější a zároveň nejpopulárnější sociální sítí na světě je jednoznačně Facebook. Facebook používá každý měsíc cca 2,5 miliardy lidí po celém světě. V Česku má Facebook téměř polovina obyvatel.
A další otázka, kolik lidí je na instagramu?
Instagram měl původně sloužit jako aplikace na sdílení whiskey a bourbonu. Celosvětově má 1,3 miliardy uživatelů.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Můžete se také zeptat, kolik lidí používá snapchat?

Snapchat každodenně navštíví 186 milionů aktivních uživatelů, na rozdíl od twitteru ale uživatelská základna Snapchatu v roce 2018 nijak nevyrostla.
Navíc, kolik Čechů má facebook?
Zejména Facebook se nyní stává doménou hlavně starší generace, alespoň jednou týdně na něj přispívá 36 procent Čechů od 45 do 60 let a dokonce i 33 procent uživatelů starších 60 let.

Následně, kolik má facebook uživatelů v Čr?

K nejsilnějším sociálním sítím patří v Česku YouTube a Facebook. Počet uživatelů sociální sítě Facebook se má pohybovat kolem 4,9 milionů.
Jak to funguje na Twitteru?
Twitter funguje zásadně jiným způsobem než Facebook. Zatímco na Facebooku je nutné (na úrovni profilů) uzavírat oboustranná přátelství, na Twitteru jsou vztahy jednostranné. To znamená, že můžete sledovat někoho, kdo nesleduje vás, a naopak vás může sledovat někdo, koho nesledujete vy.

Kolik lidí v ČR je na Instagramu?

Praha - Počet tuzemských uživatelů sociální sítě Instagram se za poslední rok zvýšil o 400.000 na 2,9 milionu. Jde tak o nejdynamičtěji rostoucí síť. Nejpopulárnější je mezi uživateli ve věku od 15 do 29 let.

By Tarrel Rozanski

Similar articles

Kolik Čechů používá internet? :: Co je to palec?
Užitečné odkazy