Domovská stránka > C > Co Zpusobuje Blue Screen?

Co zpusobuje blue screen?

Nejčastější příčinou BSoD jsou zde nekompatibilní verze DLL knihoven, což je někdy označováno jako „DLL peklo“ (DLL hell). V případě, že je v systému nainstalována jiná verze dané DLL knihovny, než kterou program očekává, může to způsobit nestabilní chování.

Přečtěte si více

Související článek

Co způsobuje spam?

Nevyžádaná pošta se v e-mailovém marketingu označuje jako SPAM. Hlavním účelem hromadné elektronické pošty je šíření reklamních sdělení. K získání databáze e-mailů lze využít veřejné zdroje.

Pokud jde o toto, jak najít chyby ve windows 10?

START --> Počítač --> Spravovat --> Systémové nástroje --> Prohlížeč událostí
  1. levý sloupec umožnuje listovat jednotlivými událostmi.
  2. prostřední zobrazuje samotné důležité místní události.
  3. pravý umožnuje akce.
A jak zjistit informace o pocitaci?
Jak zjistit informace o systému

Klikněte na lupu vedle tlačítka Start a napište CMD. To je zkratka pro aplikaci Příkazový řádek, kterou spusťte. Do „černého okna" napište SYSTEMINFO a stiskněte Enter.

Navíc, jak zjistit co mám v pc za zdroj?

Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.
Jak vyresit black screen?
Chcete-li opravit Black Screen of Death, použijte svého Správce úloh a najděte všechny procesy RunOnce a ukončete je.
  1. Stiskněte Ctrl + Shift + Esc.
  2. Hledejte všechny instance RunOnce.
  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na RunOnce a vyberte Stop/End Task.

Související článek

Co všechno způsobuje zemská tíže?

Přitažlivé síly Měsíce a Slunce způsobují příliv a odliv, který způsobuje erozi a pohyb skal na pobřeží. Dochází k pohybu zvětralých hornin a půdy.

A další otázka, jak se zapíná notebook?

Nejprve musíte otevřít obrazovku vašeho počítače. Poté stiskněte tlačítko pro zapnutí. Buďte trpěliví, notebook se zapíná. Pokud zapínáte notebook poprvé, spouštění bude pravděpodobně trvat déle.
Jak vypnout notebook?
Kdo by chtěl ale počítač či notebook vypnout opravdu rychle, pak doporučuji kombinaci kláves ALT a F4, čímž se dostanete hned k volbě vypnout a stačí stisknout ENTER a pc se vypne.

Navíc, jak na tvrdý restart?

Hard reset telefonu Samsung a dalších zařízení na operačním systému Android je o něco jednodušší. Stačí držet souběžně zamykací tlačítko a tlačítko na zvyšování hlasitosti přibližně po dobu 10 vteřin. Telefon po restartu opět naběhne v normálním režimu a budete moci pokračovat dál v práci s telefonem.
Navíc, jak na tvrdy restart pc?
Postup je jednoduchý. Stisknete známou klávesovou zkratku CTRL + ALT + DEL. Pokud není systém úplně zamrzlý, objeví se obrazovka s vypínacím tlačítkem vpravo dole. Podržíte klávesu CTRL a myší kliknete na tlačítko vypnutí.

Jak resetovat telefon Nokia?

Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a tlačítko pro vypnutí současně na 30 sekund nebo dokud se neobjeví kořenová nabídka. Pak vyberte v kořenové nabídce činnost, kterou chcete provést, v tomto případě „Vymazat data/reset na tovární nastavení".

By Bobinette

Similar articles

Jak se zbavit blech u lidí? :: Jak vyřešit černou obrazovku?
Užitečné odkazy