Domovská stránka > J > Jak Zjistit Co Způsobuje Modrou Smrt?

Jak zjistit co způsobuje modrou smrt?

Nejčastější příčinou BSoD jsou zde nekompatibilní verze DLL knihoven, což je někdy označováno jako „DLL peklo“ (DLL hell). V případě, že je v systému nainstalována jiná verze dané DLL knihovny, než kterou program očekává, může to způsobit nestabilní chování.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Co znamená Blue Screen of Death?

Modrá obrazovka smrti (BSoD - Blue screen of death)

Zobrazuje se v situaci, kdy je zjištěna závažná chyba, která může být zapříčiněna virem, softwarovou či hardwarovou chybou. Chybové hlášení je zobrazeno přes celou obrazovku bílým písmem na modrém podkladu, a proto je tedy odvozen název jako tzv. "Modrá smrt".
Následně, co je to blue screen?
BSoD (Blue Screen of Death nebo-li modrá obrazovka smrti) je výraz, který se používá, když operační systém Windows totální zkolabuje. Zobrazí se nenáviděná modrá stránka a s PC již nelze dál pracovat. Modrou obrazovku může způsobovat chyba hardwaru i softwaru, lzn.

Můžete se také zeptat, co delat kdyz mám modrou obrazovku?

K chybě s modrou obrazovkou (označované také jako chyba Stop) může dojít, pokud nějaký problém způsobí, že se vaše zařízení neočekávaně vypne nebo restartuje. Může se vám zobrazit modrá obrazovka se zprávou, že u zařízení došlo k problému a je potřeba ho restartovat.
Pokud jde o toto, jak zjistit chyby ve windows 10?
Klikněte na některý problém pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vyberte »Zobrazit technické podrobnosti«. Nyní se zobrazí detailní popis problému, který vám pomůže v dalším pátrání.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Následně, jak se zbavit modré smrti?

modrou smrt vyléčíš jedině přeinstalací systému, nebo může být vadný hardware počítače nejčastěji harddisk nebo operační paměti RAM, zkusil bych HDD projet HDTunem a RAMka nějakým memtestestem..
Můžete se také zeptat, jak zjistit co je v pc?
Klikněte na tlačítko Start a do pole pro vyhledávání zadejte Systémové informace. V seznamu výsledků vyhledávání klikněte v části Programy na položku Systémové informace, tím zobrazíte okno Systémové informace. V části Systém hledejte text Model:.

Navíc, jak opravit chyby ve windows 10?

Po vstupu do WinRE můžete kliknout následovně: Řešení potíží -> Pokročilé možnosti -> Oprava při spuštění . Nástroj pro opravu spuštění systému Windows 10 automaticky diagnostikuje a opraví problémy s načítáním počítače.
Jak zjistím co mám v PC za procesor?
Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.

Někdo se také může ptát, jak zjistit informace o pc windows 10?

Vyhledání informací o operačním systému ve Windows 10
  1. Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému .
  2. V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
  3. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.

By Akerley

Similar articles

  • Co delat kdyz mám modrou obrazovku?

    Pokud problém způsobí neočekávané vypnutí nebo restartování zařízení, může se objevit chyba modré obrazovky. Pokud se zobrazí modrá obrazovka se zprávou, že zařízení má problém, je třeba jej restartovat.

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?
  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
Jak zjistit komponenty v PC Windows 10? :: Kdy jít na operací očí?
Užitečné odkazy