Domovská stránka > K > Kam Se Ukládá Print Screen Windows 10?

Kam se ukládá Print Screen Windows 10?

Víte, že Windows 10 umí screenshoty ukládat přímo do složky? Ale není to moc dotažené do konce. Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Někdo se také může ptát, jak udělat screenshot na mac?

Ať už vlastníte nejnovější verzi macOS, nebo kteroukoliv dřívější verzi operačního systému od společnosti Apple, zaručeně vám bude fungovat tlačítko Shift + Command + 3. Tato zkratka vám vytvoří snímek z celé obrazovky.
Navíc, kam se uloží záznam obrazovky?
Uložit záznam můžete dvěma způsoby.
  1. Otevřete si herní panel klávesovou zkratkou Win + G, kde v Galerii vidíte všechny záznamy videí a obrázků. Můžete je otevírat, odstraňovat nebo sdílet.
  2. V průzkumníku Windows 10 si otevřete cestu Tento počítač – Users – konkrétní uživatel – Videa a zde najdete složku Zachycení.

Kam se ukládá nahrávání obrazovky?

Herní klipy a snímky obrazovky se budou dále automaticky ukládat do této složky bez ohledu na to, kam ji umístíte. Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a pak vyberte Otevřít složku.
Jak zapnout Výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Pokud jde o toto, kde najdu výstřižky?

Otevření nástroje Výstřižky

Potáhněte prstem z pravého okraje obrazovky, vyberte Hledat,do vyhledávacího pole zadejte nástroj výstřižky a pak v seznamu výsledků vyberte Výstřižky.
Někdo se také může ptát, co je to win na klávesnici?
Klávesa Windows slouží v systému Windows k zobrazení nabídky Start, případně může být použita v kombinaci s jinými klávesami jako modifikační klávesa. V Linuxu se tato klávesa běžně nazývá Super a používá se také jako modifikační klávesa, podobně jako klávesy Ctrl, Alt, Shift či Fn.

Jak nastavit screenshot poklepáním?

Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.
Jak udělat screenshot bez tlačítka?
Zato smartphony od Samsungu s One UI, případně starší nadstavbou Samsung Experience, nabízejí jinou možnost gestem. Stačí přejet po displeji hřbetem ruky, a telefon vyfotí aktuální dění na displeji.

Někdo se také může ptát, jak vyfotit celou webovou stránku iphone?

Pro vytvoření snímku celé webové stránky najednou stačí, abyste na ni v prohlížeči Safari přešli, a poté vytvořili klasický snímek obrazovky. Jakmile tak učiníte, tak se v levém dolním rohu zobrazí náhled snímku obrazovky, na který klikněte.

By Boleslaw Bottalico

Similar articles

Jak nahrávat hudbu? :: Jak udělat snímek obrazovky?
Užitečné odkazy