Domovská stránka > K > Kdy Bude Apple Iphone 13?

Kdy bude Apple iPhone 13?

října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Kdy budou Ipady skladem?

Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště.
Kdy vyjde nový iPhone 2022?
S přihlédnutím k inflaci (předchozí iPhone SE se dostal na trh ) je pak reálná cena samozřejmě ještě nižší, což dělá z nového iPhonu SE (2022) pravděpodobně nejlevnější iPhone v historii.
...
iPhone SE (2022)iPhone SE (2020)
256 GB16 990 Kč17 490 Kč
2 další řádky

Kdy vyjde MacBook Air 2021?

Datum vydání Očekáváme, že ‌MacBook Air‌ bude uveden na trh v roce 2022, ale pevný časový plán ještě nebyl stanoven. Analytik společnosti Apple Ming-Chi Kuo očekává, že sériová výroba začne koncem druhého čtvrtletí nebo začátkem třetího čtvrtletí, což naznačuje, že spuštění bude někdy kolem srpna nebo září.
Někdo se také může ptát, kdy bude nový iphone 14?
Oním "Dnem D", kdy budou představeny nové iPhony 14, by se mělo stát 13. září, tedy druhé úterý v měsíci, a ačkoliv to oficiálně potvrzeno nebylo, dává to docela smysl. Apple své akce již tradičně pořádá v úterý a datum 13. září vypadá poměrně sympaticky.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jaký iPhone v roce 2022?

Paměť – V tomto ohledu jednoznačně vítězí iPhone 13 Pro a 13 Pro Max, které nabízejí až 1 TB úložiště, 512 GB se může pochlubit iPhone 13, 13 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max, ostatní modely zpravidla nabízejí maximálně 256 GB.
Jaký iPhone koupit 2022?
Apple iPhone SE 2022
  • Jedná se o nejlevnější iPhone v nabídce Applu.
  • Nabízí velmi dobrý výkon.
  • Drží se spolehlivého Touch ID.

Následně, kdy bude macbook m2?

Byl by určen pro stolní počítače vyšší třídy plánované na později v roce 2021. Do této kategorie spadá i nový poloviční Mac Pro, který má být představen do roku 2022. Kromě toho Apple údajně vyvíjí ambicióznější grafické čipy.
A další otázka, proč je apple tak úspěšný?
Apple intenzivně pracuje na výzkumu a vývoji. Nejenže v současné době investuje v této oblasti vysoké částky, výdaje dokonce rostou. Schopnost společnosti Apple investovat vysoké částky do výzkumu a vývoje (výdaje pohánějící vpřed jejich produktovou řadu) přímo souvisí s jeho finančním úspěchem.

A jak funguje wallet?

Velmi jednoduše. V obchodě stačí přiblížit iPhone nebo Apple Watch k bezkontaktnímu terminálu (obchod jím musí být vybaven). Obrazovka se automaticky rozsvítí, otevře se aplikace Wallet, kde si vyberete kartu, kterou máte v plánu zaplatit. Platbu potvrdíte přiložením prstu na home button.

By Zina Herley

Similar articles

Co je to iMac? :: Kdy bude Apple Keynote 2022?
Užitečné odkazy