Domovská stránka > K > Kdy Bude Apple Keynote 2022?

Kdy bude Apple Keynote 2022?

let minulého století, kdy sloužila hlavně jako místo setkání vývojářů pro Macintosh. Jablečný gigant ji od nepaměti pořádá v létě, konkrétně v červnu, a letos tomu nebude jinak – WWDC 2022 bude probíhat od 6. do 10. června.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Pokud jde o toto, co predstavi apple?

Co se týče hardwarů, které by se měly na Keynote představit, počítá se s výše zmíněným iPhonem SE 3 s podporou 5G, iPadem Air 5 taktéž s podporou 5G, designově stejným 13″ MacBookem Pro osazeným novým základním čipem rodiny Apple Silicon ve formě Apple M2 a možná i Macem mini.
Když to vezmeme v úvahu, kde sledovat konferenci apple?
O něco složitější je to například na telefonech s Androidem, zde je již potřeba o něco složitější návod – nainstalovat si přehrávač VLC Player a poté v něm vybrat možnost "Soubor" –> "Otevřít ze sítě" a vložit URL adresu pro sledování (která bude k dispozici až po zahájení přenosu, do té doby ji bohužel neznáme).

Kdy vyjde IPAD pro 2022?

Tato technologie by však měla přinést také změnu materiálu a záda by měla být nově skleněná. Dále se v novém zařízení dočkáme konektoru USB-C nebo rozpoznávání obličeje Face ID. Premiéru iPadu Pro (2022) následně očekáváme někdy na podzim letošního roku.
Kdy má vyjít nový MacBook?
Apple v rámci WWDC 2022 představil zbrusu nový MacBook Air. Dočkali jsme menší evoluce vzhledu, kdy se americký výrobce zaměřil zejména snížení tloušťky a hmotnosti. V pase má novinka pouze 11,3 milimetrů.

Související článek

Kdy je konec školního roku 2022?

Školní semestr začíná 8. února a končí 30. června. Ministerstvo školství na 1 školní rok dopředu stanovuje termíny prázdnin pro české základní a střední školy.

Co predstavi Apple v roce 2022?

Začátkem března jsme se dočkali spousty novinek, mezi které patří dlouho očekávaný nástupce iPhonu SE, který si ponechal design, ale vnitřkem se podobá iPhonu 13. Taky byl představen nový iPad Air, iPhony v nové zelené barvě anebo absolutní a pravděpodobně bezkonkurenční Mac Studio s čipem M1 Ultra.
Co chystá Apple?
Co Apple chystá na příští rok? iPad Pro, výkonný iMac a rozšířenou realitu
  • Nový iPad Pro s bezdrátovým nabíjením, vylepšený iPad Air a klasický iPad.
  • Výkonný iMac s čipem Apple Silicon.
  • iPhone SE s podporou 5G.
  • Další generace AirPods Pro.
  • MacBook Air se zcela novým designem a procesorem M2.

Následně, co to je apple?

Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., je americká firma se sídlem ve městě Cupertino v Kalifornii. Firma byla založena v roce 1976, specializuje se na hardware a software. V současnosti se jedná o společnost s nejvyšší tržní hodnotou na světě.
A další otázka, kde sledovat keynote?
Apple Keynote tedy proběhne již dnes 8. března od 19 hodin. Tuto akci můžete online sledovat i vy, a to jednoduše na YouTube. Samotnou akci pak doprovází slogan "peek performace", což by se dalo přeložit jako "pozoruhodný výkon".

Kdy bude dalsi Apple event?

Apple před pár okamžiky oznámil, že uspořádá v úterý 8. března 2022 od tradičních 19:00 středoevropského času „jarní keynote", tentokrát s názvem „Peek Performance". Apple jako klasicky zveřejnil originální pozvánku, která by podle zahraničních médií mohla naznačovat barvy nových produktů.

By Ferdinand Babers

Similar articles

Kdy bude Apple iPhone 13? :: Kolik stojí nejlevnější iPad?
Užitečné odkazy