Domovská stránka > C > Co Je To Imac?

Co je to iMac?

iMac je osobní počítač typu „vše v jednom“ od společnosti Apple. Ihned od uvedení na trh v roce 1998 se stal vlajkovou lodí řady Macintosh. iMac spolu s osobním přehrávačem iPod, významně přispěl k oživení zájmu o produkty Apple v druhé polovině devadesátých let a tím firmu vytáhl z hluboké krize.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat IMAC?

Při odinstalování systému macOS se z počítače Mac neodstraní žádná data. Pokud chcete zahájit instalaci, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Kdy bude nový iMac 27?

Na základě dostupných indicií se nový iMac objeví nejdříve až v roce 2023.
A kdy vyjde macbook pro m2?
Apple představil nový MacBook Pro s procesorem Apple M2

červen a 24. červen. Zatímco v první termín totiž začne Apple oficiálně prodávat novinky přes svůj eshop či prodejce třetích stran, o týden později je začne doručovat jak zákazníkům, tak do kamenných obchodů.

Jak si vybrat iMac?

Produkty od Applu mají dlouhou morální životnost a pár let starý iMac či Macbook může být skoro stejně výkonný jako nejnovější modely a zvládne vše, co budete potřebovat. Důležité je nekoupit příliš starý Mac, který již není podporovaný. Zároveň si musíte zvolit konfiguraci, která bude stačit výkonem na vaše potřeby.
Proč iMac?
Jednoduchost, se kterou stačí připojit jakýkoliv disk a jedním kliknutím zálohovat celý systém, který jde pak stejně snadno nahrát do jakéhokoliv jiného MacBooku i s jiným ročníkem výroby a konfigurací, jí dává velmi přehledný náskok před konkurencí. Ve své podstatě má Mac pouze pár modelů počítačů.

Související článek

Jak se zapina iMac?

Nejprve je třeba zapnout Mac. Rok výroby a typ počítače ovlivňují umístění tlačítka napájení. Na přední straně je tlačítko napájení, na zadní straně iMacu a Macu mini, pod víkem MacBooku Air nebo MacBooku Pro.

Můžete se také zeptat, kolik stojí apple počítač?

Stojí 1,5 milionu korun. Cena základního provedení startuje na 164 990 Kč, což rozhodně není málo.
A další otázka, kdy bude nový mac mini?
Dostupnost a cena. Komunita fanoušků očekávala příchod vrcholného Macu mini již vloni na podzim, po boku přepracovaných MacBooků Pro. To se ale ve finále nestalo, kvůli čemuž lze předpokládat, že k oficiálnímu odhalení dojde při příležitosti letošního jarního eventu, který by měl proběhnout 8. března 2022.

Někdo se také může ptát, jaký je nejnovější macbook?

MacBook Pro nové generace již není tajemstvím. Před malou chvílí jej totiž Apple světu oficiálně představil na své druhé podzimní Apple Keynote.
Co je to MacBook?
MacBook je přenosný počítač od společnosti Apple, který využívá vlastní operační systém macOS. Je vhodný jak pro každodenní činnosti, tak i pro profesionály, kteří na svou práci vyžadují maximální výkon.

Někdo se také může ptát, co je macbook air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A

Stylový notebook od značky Apple s displejem velikosti 33,8 cm (13.3") Typ produktu: Notebook Formát: Plastový obal Typ procesoru: Apple M Model procesoru: M1 Úhlopříčka...

By Gildus

Similar articles

  • Jak zprovoznit IMAC?

    Stiskněte tlačítko napájení na zadní straně počítače iMac a můžete začít pracovat.

Jak si vybrat MacBook? :: Kdy bude Apple iPhone 13?
Užitečné odkazy