Domovská stránka > J > Jak Se Řekne 0?

Jak se řekne 0?

Pro nulu máme v angličtině výrazy ZERO, NOUGHT, OH, NIL a další.

Přečtěte si více

Související článek

Co to znamená když se řekne trojský kůň?

Metafora trojského koně se stala označením pro osobu nebo věc, která byla v určité situaci použita jako nástroj podvodu, aby někoho oklamala, nebo jako lest, která se stala východiskem.

Můžete se také zeptat, kolik je nula plus nula?

Protože něco na nultou je jedna a nula na cokoliv je nula. A u nula na nultou to koliduje.
Následně, kdy vznikla 0?
Středověcí Evropané se s nulou naučili počítat ve 12. století od Arabů, kteří ji přinesli z Indie (viz také hindsko-arabská číselná soustava).

Lidé se také ptají, co to je přirozené číslo?

Přirozená čísla je množina, která obsahuje kladná celá čísla 1, 2, 3, 4, Tuto množinu obvykle značíme pomocí písmene N se zdvojenou první nožkou, takto: ℕ. Je to z anglického „naturals". Někdy předpokládáme, že množina přirozených čísel obsahuje i nulu.
A jak se ctou číslovky?
Vypisujeme‑li číslovky slovy, píšeme každé slovo zvlášť, např. dvacet jedna, padesát čtyři, devět set, dva tisíce (jedno) sto šedesát osm, dva tisíce dvě stě třicet jedna, jeden milion tři sta tisíc sedm set šedesát osm; dvacátý pátý, stý padesátý, čtyřstý sedmdesátý osmý, tisící devítistý padesátý šestý.

Související článek

Jak se řekne francouzsky 3?

Francouzskétrojkyčtyřikrátčtyřikrátpětsetšest

Jak psát anglicke číslovky?

v angličtině mají i vysoké číslice jednotné číslo – v češtině jsme sice zvyklí na čtyři sta, v angličtině je to ovšem pouze four hundred, nikoli four hundreds, jsou-li čísla vyšší než 20, píšeme mezi nimi spojovník – twenty-five, u čísel vyšších než 100 pak přidáváme and – three hundred and thirty-three.
Následně, kolik je 1 nekonečno?
Například jedna na libovolnou mocninu je jedna, ale jedna na nekonečno je neurčitý výraz.

Kdy lze dělit nulou?

Kladné nebo záporné číslo dělené nulou je zlomek se jmenovatelem nula. Nula dělená záporným nebo kladným číslem je buď nula, nebo je vyjádřena jako zlomek s čitatelem nula a konečným množstvím jako jmenovatelem. Nula dělená nulou je nula.
Jaké číslo je před nekonečno?
V roce 1938 vymyslel Milton Sirotta, devítiletý synovec slavného amerického matematika Edwarda Kasnera, pojem „googol" označující číslo 10100, tedy jedničku se sto nulami.

Co je to Faktorial?

V matematice je faktoriál čísla n (značeno pomocí vykřičníku: n!) číslo, rovné součinu všech kladných celých čísel menších nebo rovných n, pokud je n kladné, a rovno 1 pro n = 0. Značení n! vyslovujeme jako „n faktoriál".

By Oberstone

Similar articles

Kdo vymyslel čísla? :: Jak zamknout náušnice?
Užitečné odkazy