Domovská stránka > J > Jak Se Řekne Kočka?

Jak se řekne kočka?

Jak se řekne kočka
AfrikánštinaKat, Katsi Katjie (kotě)
FrancouzštinaChat Chaton (kotě) Minou (kočička) Chatte (kočka)
GaelštinaPiscín, Cait
HavajštinaPopoki Kike (kotě)
HebrejštinaChatul, Chat'tool (kocour) Chatula (kočka)

Přečtěte si více

Související článek

Co to znamená když se řekne trojský kůň?

Metafora trojského koně se stala označením pro osobu nebo věc, která byla v určité situaci použita jako nástroj podvodu, aby někoho oklamala, nebo jako lest, která se stala východiskem.

Navíc, co je to kočka?

Kočka domácí (Felis catus, dříve například Felis silvestris catus) je domestikovaná forma kočky plavé, která je již po tisíciletí průvodcem člověka. Stejně jako její divoká příbuzná patří do podčeledi malé kočky, a je typickým zástupcem skupiny.
Co se z kočky narodí Nebude než myši chytat?
"Co se z kočky narodí, nebude než myši chytat." "Kočka myší nenechá, liška slepic a vlk ovcí." "Kočka z předu líže a po zadu drápe." "Čím více s kočkou zahráváš, tím spíše tě škrábne."

Navíc, Čím se živí kočka?

Kočky jsou od přírody masožravci a lovci. Kočičí strava by se měla skládat především z masité stravy a měla by být bohatá na bílkoviny a na živočišné tuky. V průběhu dne můžeme kočku potěšit pamlskem určeným speciálně pro kočky.
Když to vezmeme v úvahu, co když se kočka klepe?
Možná jste viděli, jak se vaše kočka třese a škubá, když spí. To může čas od času vypadat znepokojivě. Obvykle je však třes naprosto neškodný a naznačuje pouze to, že vaše kočka o něčem sní. Pokud se vaše kočka třese pouze při spánku a neexistují žádné další známky zdravotních problémů, nemusíte se bát ani nic dělat.

Související článek

Jak se řekne francouzsky 3?

Francouzskétrojkyčtyřikrátčtyřikrátpětsetšest

Jak se řekne anglicky kočka?

cat , ( BrE , hovor .) mog ( gie ), moggy , ( dět .) pussy ( cat ), ( samice ) female cat , ( lovící myši ) mouser divoká kočka wildcat To je pro kočku .
A další otázka, jaké jsou kočky?
Existují kočky temperamentní, flegmatické, cholerické, odvážné, bojácné, náladové, přátelské a jiné. Kočka není samotářské zvíře a potřebuje navazovat sociální kontakty s okolím. Přestože i mezi kočkami existují samotářští jedinci, je kočka většinou společenské zvíře.

Co dělají kočky?

Kočka může občas mrknout, anebo má oči zpola zavřené. Uši nemá nastražené, obvykle je má volně vzpřímené a namířené dopředu – pokud něco ve svém okolí zaslechne, může jimi mírně pootočit (každým uchem jiným směrem). Vousky má uvolněné; směřují do strany a jejich tvar v této poloze občas připomíná úsměv!
Pokud jde o toto, jak se pozná pohlaví u koček?
Genitálie koček a kocourů

Pokud si přesněji prohlédnete tvar spodního otvoru, jedná se buďto o kolmou štěrbinu nebo o drobnou tečku. První případ by mohl připomínat měkké i, druhý potom imituje dvojtečku. Mladá koťátka, jejichž pohlaví má tvar měkkého „i", jsou kočičky, ta, která mají tvar dvojtečky, jsou kocourci.

A co znamená kdyz kočka vrci?

Kočky v lidské společnosti vrní, mňoukají nebo „pípají". Znamená to, že jsou spokojené, chtějí vás pozdravit nebo popohnat. Na tom není nic neobvyklého.

By McLyman

Similar articles

Co dělat s agresivním kocourem? :: Jak je starý Internet?
Užitečné odkazy