Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Appku?

Jak vytvořit Appku?

Vyzkoušejte tyto služby online k vytváření vlastních aplikací pro Android.
  1. AppsGeyser: AppsGeyser poskytuje tolik typů aplikací zdarma. Můžete vytvořit aplikaci, která je uvedena na svých webových stránkách.
  2. Appypie: Appypie je další skvělá webová stránka pro vytváření aplikací pro Android bez programovacího jazyka.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Jak na vývoj aplikace?

Vývoj jednoduché aplikace se zcela základními funkcemi bez integrace sociálních sítí trvá cca 1-3 měsíce. Složitější aplikace s integrací API, databází a sociálními sítěmi vyžaduje složitější proces vývoje. Musí se připravit profesionální grafika, PM, testování a třeba i prototypování.
V čem vytvořit aplikaci?
Android Development Tools

Pokud si do něj doinstalujete přídavné pluginy, v našem případě Android Development Tools (ADT), vznikne vývojové prostředí, které umožňuje vytvářet aplikace pro většinu hlavních mobilních operačních systémů, včetně Android, iOS, iPhone, i pro desktopové platformy jako Windows, Linux a Mac.

Navíc, kolik stojí vyvoj mobilni hry?

Vývoj stál 2 259 000 dolarů, což je v přepočtu necelých 50 milionů korun. Základní tým se skládal z 16 členů. V přepočtu asi 11 milionů korun utratili tvůrci za marketing, což je necelá čtvrtina ceny vývoje. Běžně se za marketing utrácí větší podíl.
A další otázka, jak vytvořit aplikaci do mobilu?
5 kroků vývoje aplikace
  1. Vytvoření myšlenky: Cíl: specifikovat Vaší myšlenku a MVP (minimum viable product)
  2. Skicování: Cíl: vytvořit hlavní myšlenku Vaší aplikace nebo webu, která bude jasná všem zainteresovaným účastníkům.
  3. Wireframing:
  4. Grafický design:
  5. Kódování a programování:

Související článek

Jak vytvořit odkaz na Teams?

Chcete-li vytvořit odkaz, přejděte do týmu uvedeného v levé části aplikace.

A jak vyvíjet aplikace pro android?

Co budeme potřebovat

Potřebný je Software Development Kit, tedy balíček, který využívá prostředí IDE, případně i programátor. Půjde o nástroje vhodné například k optimalizaci jednotlivých obrazovek. Stáhnout si tedy na samém počátku musíte Android SDK Tools, Android SDK Build-tools podle toho, co si zvolíte.
Jak udělat Aesthetic mobil?
Existuje jednoduché řešení. V obchodě Google Play totiž najdete hned několik aplikací, které umožní vytvořit si vaše vlastní widgety. Jednou z nich je schopný Kustom Widget Maker – KWGT. Jeho rozhraní není nijak složité a díky němu si mobil můžete opravdu hezky vylepšit.

Jak vytvořit program na PC?

Re: Vytvoření programů

Skutečné programy se obvykle vytvářejí tak, že se v nějakém textovém editoru (může být součástí takzvaného vývojového prostředí, ale stačí na to i obyčejný Poznámkový blok, hlavně se nepokoušej použít něco jako Word!)
Jak dlouho trvá vývoj aplikace?
Pokud bych tedy shrnul výše uvedené obvyklé časy potřebné pro jednotlivé fáze a zaobalil to mými zkušenostmi s desítkami projektů, pak mohu říci, že drtivá většina mobilních a webových aplikací se dá vytvořit za 5 – 24 týdnů. Toto potvrzují i statistiky našich projektů, které jsme zvládli za 1 – 5 měsíců.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho trvá vývoj mobilní aplikace?

Vývoj mobilní aplikace trvá několik měsíců, tvoříme společně zbrusu nový produkt. Každou mobilní aplikaci děláme od samého začátku klientovi na míru. Nepoužíváme hotová řešení, která už existují, ale vyvíjíme od nuly. Ať už je platformou aplikace Android či iOS, obě vyvíjíme zvlášť.

By Ananna Yenorjr

Similar articles

Jak vytvořit sdílenou složku? :: Jak se zapsat do Wikipedie?
Užitečné odkazy