Domovská stránka > K > Kdo Je Zakladatel Youtube?

Kdo je zakladatel YouTube?

YouTube/Zakladatelé

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Kolik lidí je na YouTube?

Kanál YouTube má v současnosti přes dvě miliardy aktivních uživatelů měsíčně a každou minutu je na server nahráno přes 500 hodin nových videí. Dostupný je v 91 zemích světa, ve více než 80 jazycích.
A kde je youtube?
Aplikace YouTube je k dispozici na mnoha různých zařízeních, včetně mobilních telefonů, chytrých televizí a zařízení pro streamování médií. Další informace o tom, kde můžete sledovat YouTube. Aplikaci YouTube si můžete stáhnout z obchodu Google Play.

Jak funguje YouTube?

Jak funguje YouTube

YouTube je technicky vzato službou pro hostování a přehrávání videí na internetu. Majitelem je společnost Google a portál je přeložen do 77 jazyků. YouTube má velmi příjemné uživatelské prostředí a nabízí spoustu užitečných funkcí.
Navíc, kde vznikl youtube?
Horizont ČT24: Před patnácti lety lety vznikl Youtube

Přímo u slonů. Co je na nich super je, že mají opravdu dlouhé choboty. Fakt super," hovoří na něm v hlavní roli jeden ze tří zakladatelů sítě – Jawed Karim. Během svého výletu do zoo neměl ani tušení, že právě stvořil miliardový byznys.

Související článek

Kdy je nejlepší vydat video na YouTube?

Chcete-li naplánovat čas zveřejnění videa, musíte ho nejprve na stránce pro nahrávání nastavit jako plánované nebo soukromé. Pokud chcete naplánovat nahrávání souboru, vyberte kartu Viditelnost.

Co se stalo s YouTube?

V listopadu 2006 Google odkoupil YouTube za 1,65 miliardy dolarů v akciích YouTube.
Kdo má nejvíc odběratelů na YouTube na světě?
Švédský Let's player a komentátor PewDiePie je čtvrtý nejodebíranější YouTube kanál a nejodebíranější osoba Youtube se 111 miliony odběratelů v lednu 2022.

Navíc, jak si vydělat peníze na youtube?

Na YouTube můžete vydělávat peníze prostřednictvím těchto funkcí:
  1. Výnosy z reklam: Můžete získat výnosy z obsahových reklam, překryvných reklam a videoreklam.
  2. Členství v kanálu: Vaši členové vám měsíčně platí určitou částku výměnou za přístup ke speciálním výhodám, které jim nabízíte.
Následně, jak na youtube kids?
V aplikaci YouTube
  1. Otevřete na zařízení aplikaci YouTube .
  2. V pravém horním rohu klepněte na svoji profilovou fotku nebo iniciálu.
  3. Klepněte na Nastavení Rodičovská nastavení.
  4. Vyberte dítě.
  5. V části Nastavení YouTube Kids můžete: Změnit nastavení úrovně obsahu. Zapnout nebo vypnout vyhledávání Odebrat přístup k YouTube Kids.

Jak zjistit jak dlouho někoho odebírám na YouTube?

Přihlaste se do Studia YouTube. Na hlavním panelu si vyhledejte kartu Nejnovější odběratelé. Kliknutím na Zobrazit vše zobrazíte celkový přehled.

By Serilda Wadford

Similar articles

Co to znamená žlutý dolar na YouTube? :: Kdo nebo co je troll?
Užitečné odkazy