Domovská stránka > K > Kdo Nebo Co Je Troll?

Kdo nebo co je troll?

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník on-line diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Kdo to byli trollové?

Troll je nadpřirozená bytost mající základ v severské mytologii a skandinávské lidové slovesnosti. V pramenech staré severštiny jsou trollové popisováni jako stvoření přebývající v odlehlých horách, skalách nebo v jeskyních, kde společně žijí v malých rodinných společenstvích. Trollové bývají zřídkakdy nápomocní lidem.
A další otázka, co je cílem trollu?
Jeho cílem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi a odklonit se od tématu debaty. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.

Jak bojovat s Trollem?

Jak se s trolly vypořádat? Každý troll se nejspíš snaží jen vyprovokovat ostatní. Nejjednodušší cestou, jak mu to překazit, je proto ignorovat ho. Ačkoli to může být těžké, základem je nebrat si nic osobně.
Jak se jmenuje troll?
Obsazení
Anna Kendrickprincezna Poppy
Justin TimberlakeVětvík
Zooey DeschanelBridget
Russell BrandŘíčka
James CordenBobin

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak poznat ruskeho trolla?

„Ruští trollové mají aparát pro topování svých příspěvků lajky, srdíčky atd., aby byly na nejviditelnějších pozicích tak, aby prvotní scrolling přes komentáře vyvolal dojem, že veřejnost si myslí to, co trollové píšou.
Co je to Trollování?
Trollování je úmyslné porušování nevyslovených pravidel internetových komunit. Často začíná úsudkem jednoho uživatele o hodnotě práce jiných přispěvatelů.

Co to je Troli farma?

Trollí farmy jsou ne zcela jasně vymezené označení pro skupiny státem či jinými entitami placených nebo podporovaných internetových trollů. Tato taktika je typicky spojována s Ruskou federací a její taktikou vedení hybridní války.

By Farah Loban

Similar articles

Kdo je zakladatel YouTube? :: Kolik zařízení lze připojit na Wi-Fi?
Užitečné odkazy