Domovská stránka > C > Co Je To Directx 12?

Co je to DirectX 12?

Microsoft DirectX [dəˈrektˈeks] je sada proprietárních knihoven, poskytujících aplikační rozhraní (API) pro umožnění přímého ovládání moderního hardwaru.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat DirectX na Windows 10?

Verzi DirectX najdete na první stránce zprávy v části Systémové informace.

Co je DirectX Runtime?

Modul Microsoft DirectX End-User Runtime obsahuje instalaci a aktualizaci ozhraní DirectX. Rozhraní DirectX je hlavní technologií systému Windows pro vysokorychlostní multimédia a hry v počítači. Aktuální verze tohoto ovladače je často podmínkou pro spuštění moderních her a aplikací.
Jak nainstalovat DirectX na Windows 10?
Aktualizace rozhraní DirectX

Chcete-li získat nejnovější verzi rozhraní DirectX pro svou verzi Windows, použijte službu Windows Update. Pokud máte Windows 10, pak už máte nejnovější verzi rozhraní DirectX nainstalované. Ne na všech verzích systému Windows se dají spustit nejnovější verze rozhraní DirectX.

A jak zjistit verzi direct?

Jakou verzi DirectX máte na počítači?
  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte dxdiag. Pak vyberte položku dxdiag Spustit příkaz.
  2. V nástroji pro diagnostiku rozhraní DirectX vyberte kartu systém a pak v části Systémové informacezaškrtněte políčko verze rozhraní DirectX .
Následně, jak spustit gta san andreas na windows 10?
Re: Nelze mi spustit GTA SA kvůli windows 10

Potřebné DirectX knihovny by si měly nainstalovat s GTA samy. GTA SA i SAMP pod Windows 10 normálně funguje. Zkus stáhnout toto a spustit.

Související článek

Jak zjistím verzi DirectX?

Do vyhledávacího pole můžete zadat dxdiag a najít verzi, kterou máte v počítači. Vyberte kartu Systém a v části Systémové informace zaškrtněte políčko Verze DirectX.

Jak hrát staré hry na Windows 10?

Ve Windows 10 nalezneme již zabudovaný režim kompatibility pro software starších operačních systémů. Pravým tlačítkem myši klikněte na hru, následně vyberte Vlastnosti. V záložce Kompatibilita pak můžeme vybrat Režim kompatibility a možnost spustit jako správce. Uložte kliknutím na OK a následně hru spusťte.
Následně, jak spustit staré hry na windows 7 64 bit?
Vyberte tedy možnost: "Vlastnosti". V otevřeném okně "Vlastnosti" je třeba vybrat záložku "Kompatibilita" a zaškrtněte políčko "Tento program spustit v režimu kompatibility pro" a vybereme verzi operačního systému Windows, pro který byl program původně určen. Svou volbu ještě potvrdíme kliknutím na tlačítko "Použít".

Jak spustit programy pro DOS ve Windows 10?

Instalace dosboxu
  1. Instalace dosboxu. Program stáhnete na webu Dosbox.com v sekci Downloads.
  2. Vyberte verzi pro Windows. (I pro nové Win 10).
  3. Stáhněte soubor DOSBox0. 74-win32-installer.exe a spusťte jej.
  4. Odsouhlaste licenci.
  5. Pokračujte na Next.
  6. Vyberte, kam aplikaci dosbox nainstalovat.
  7. Instalace je hotova.
  8. DOSBox návod.
Jak otevřít hru v Dosboxu?
Jak hry spustit

Stačí prý *.exe soubor hry přetáhnout na ikonu DOSBOXu a hra se spustí.

Jak spustit program 32bit na 64bit?

Pokud je to dosovský program, pak použít DosBoxUniverzální možností je virtualizovaný 32 bitový operační systém, nainstalovaný třeba do VirtualBoxu a v něm pak program spouštět. Děkuji moc obojí vyzkouším. Na 64bit Windows chodí 64 a 32bit programy pro Windows. Na 32bit Windows chodí 32 a 16bit programy pro Windows.

By Nalda

Similar articles

  • Jakou mám verzi DirectX?

    Do vyhledávacího pole můžete zadat dxdiag. Pak můžete použít příkaz dxdiag Spustit. Vyberte kartu Systém a v části Informace o systému zaškrtněte políčko Verze rozhraní DirectX.

Jak spustit režim kompatibility? :: Jak fungují fotobanky?
Užitečné odkazy