Domovská stránka > J > Jakou Mám Verzi Directx?

Jakou mám verzi DirectX?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte dxdiag. Pak vyberte položku dxdiag Spustit příkaz. V nástroji pro diagnostiku rozhraní DirectX vyberte kartu systém a pak v části Systémové informacezaškrtněte políčko verze rozhraní DirectX .

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co je to DirectX 9?

DirectX představuje sadu komponent v systému Windows, která umožňuje softwaru, převážně a zvláště hrám, pracovat přímo s grafickým a zvukovým hardwarem.
Co je to DirectX 12?
Microsoft DirectX [dəˈrektˈeks] je sada proprietárních knihoven, poskytujících aplikační rozhraní (API) pro umožnění přímého ovládání moderního hardwaru.

Jak aktualizovat DirectX?

Aktualizace rozhraní DirectX

Chcete-li získat nejnovější verzi rozhraní DirectX pro svou verzi Windows, použijte službu Windows Update. Pokud máte Windows 10, pak už máte nejnovější verzi rozhraní DirectX nainstalované. Ne na všech verzích systému Windows se dají spustit nejnovější verze rozhraní DirectX.

By Eleanor Boppre

Similar articles

  • Jakou VPN zdarma?

    Lídrem v tomto segmentu je aplikace, která nabízí bezplatné a neomezené VPN. Hlavní funkcí je jedna z nejrychlejších VPN. Pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí, automaticky se připojí.

  • Jakou platební kartu?

    Je lepší mít kreditní nebo debetní kartu? Osobní účet s debetní kartou poskytuje majiteli okamžitý přístup k jeho penězům. Zůstatek na běžném účtu je přímo ovlivněn finančními transakcemi s kartou. Nemůžete se dostat do deficitu, pokud nemáte kontokorentní úvěr.

  • Jakou DVD mechaniku?

    Jednou z nejprodávanějších externích DVD mechanik je mechanika od společnosti Asus. Má jednoduché napájení. Přestože umí číst disky CD a DVD, může na ně díky možnosti vypalování také zapisovat.

  • Jakou frekvencí procesoru?

    Čím rychlejší procesor, tím vyšší frekvence. Ty se obvykle pohybují od 2 GHz a jsou vhodné pro méně náročnou práci, například kancelářskou. Procesory s frekvencí kolem 3 GHz jsou vhodnější pro operace, jako je střih videa nebo hraní her.

  • Jakou znacku grafické karty?
  • Jakou integrovanou grafiku?
  • Jakou RAM?
  • Jakou grafickou kartu do PC?
Na čem hrát Minecraft? :: Co znamená iPad Air?
Užitečné odkazy