Domovská stránka > K > Kde Nechat Vytisknout 3D Model?

Kde nechat vytisknout 3D model?

ZDARMA modely pro 3D tisk:
  1. Thingiverse. Jedná se o největší databázi 3D modelů na světě. Obsahuje přes 2 miliony 3D modelů.
  2. Myminifactory. Druhá největší databáze.
  3. NASA 3D Resources. Zajímavá databáze, kde můžete stahovat 3D modely ohledně vesmíru.
  4. Free3D.
  5. GrabCAD Library.
  6. NIH 3D Print Exchange.
  7. YouMagine.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytisknout fotku na doklady?

Existují dva hlavní způsoby tisku: na domácí tiskárně a ve fotolaboratoři.

Kde prodat 3D model?

Pokud hledáte modely použitelné pro 3D tisk, najdete jich zde více než 170 tisíc, přičemž poměrně velké množství z nich je k dispozici zdarma. Jakožto virtuální tržiště vám pak cgtrader.com umožní zpeněžovat vaši vlastní 3D tvorbu, přičemž z každého prodaného modelu obdržíte 70 až 80 % prodejní ceny.
Jak na 3D modely?
TinkerCad (https://www.tinkercad.com): Nejjednodušší způsob jak rychle vytvářet vlastní 3D modely. Tinkercad je online editor (nevyžaduje instalaci) - umožňuje vám vytvářet 3D modely přímo v okně vašeho prohlížeče. Je zdarma, jednoduše se ovládá a dokonce k němu najdete i základní video tutoriály.

Když to vezmeme v úvahu, jak zprovoznit 3d tiskarnu?

Doporučujeme nenechávat tiskárnu dlouho předehřátou, aby materiál neucpal trysku. Po zahájení tisku se už jen ujistěte, že první vrstvy materiálu dobře drží na podložce a že se nezacuchává tisková struna. Tiskárnu při tisku průběžně kontrolujte, aby vše proběhlo bez obtíží.
Jak nacenit 3D tisk?
Shrňme si to ve zkratce: Při nacenění tisku je potřeba počítat s cenou materiálu, odpracovaným časem a poruchovostí (chybami) tisku. Cena za spotřebovanou energii je téměř zanedbatelná, pohybuje se řádově mezi desítkami haléřů a jednotkami korun.

Související článek

Kolik vrstev obsahuje model tcp ip?

Referenční model OSI má sedm vrstev, zatímco architektura TCP/IP má čtyři vrstvy.

Lidé se také ptají, jaký slicer pro 3d tisk?

Jeden z nejčastěji používaných Slicerů pro Open sorce 3D tiskrány je asi Sli3er tak si ho zde lehce představíme. Vše co nám tento ovladač 3D tiskárny dělá je připravuje takovýto pěkný G-kode, který následně řídí 3D tiskárnu. takto si krásně nahrajeme 3D model do Sliceru a můžeme si ho prohlédnout.
Jak prodat 3D model?
Nejoblíbenější 3D tiskárny

Postavičky z filmů a her mají často chráněná práva na použití. Čím známější, tím vyšší pravděpodobnost, že je vzor chráněný. Takže se dá říct, že v podstatě nic takového prodávat nemůžeš, respektive jen po dohodě s držitelem práv a platbě nemalých poplatků.

Když to vezmeme v úvahu, co je stl model?

STL (zkratka ze „stereolitografie") je nativní formát souboru stereolitografického programu pro CAD vytvořeného firmou 3D Systems. Zkratka STL má několik dodatečně vytvořených vysvětlení, jako například „Standard Triangle Language" a „Standard Tessellation Language"..
Jak udělat z obrázků 3D model?
3D model z 2D obrázku
  1. V okně programu klikněte na Upload image a nahrajte obrázek, se kterým chcete pracovat.
  2. Obrázek se nám nahrál do programu, a vy jej můžete pomocí dvou posuvníků Treshold (upravujete šířku vrstvy) a Height (upravujete výšku vrstvy) modifikovat tak, aby vám vyhovoval jeho vzhled.

V čem kreslit modely pro 3D tisk?

Máme pro vás 5 nejlepších aplikací, které vám v tom pomůžou a některé zvládnou i úplní začátečníci. Představujeme programy TinkerCAD, Fusion 360, Makers Empire, SketchUp a Onshappe. Ponořte se do 3D modelování a vytvořte dárky pro přátele nebo třeba chybějící krytku dálkového ovladače.

By Barabas Scafuto

Similar articles

Kde najdu zkopírovaný text? :: Jak se dostat na Wi-Fi?
Užitečné odkazy