Domovská stránka > K > Kde Nechat Vyčistit Macbook?

Kde nechat vyčistit Macbook?

V České republice není dostupný žádný Apple Store, kam byste mohli zařízení odnést osobně, či jej zaslat, abyste problém vyřešili přímo se společností. Musíte tak navštívit servis. Ten může být buď autorizovaný nebo neautorizovaný.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si vyčistit počítač od viru?

Je čas restartovat počítač. Můžete přejít na webové stránky společnosti Microsoft. Klepněte na tlačítko Stáhnout a poté spusťte. Chcete-li odstranit podvodný bezpečnostní software, postupujte podle pokynů na obrazovce.

Někdo se také může ptát, jak vyčistit klávesnici na macbooku?

Jak vyčistit klávesnici vašeho MacBooku nebo MacBooku Pro
  1. Podržte notebook Mac zhruba v 75stupňovém úhlu, aby nebyl úplně svisle.
  2. Stlačeným vzduchem profoukněte klávesnici, nebo jen postižené klávesy, pohybem zleva doprava.
  3. Otočte notebook Mac na pravou stranu a profoukněte klávesnici ještě jednou, opět zleva doprava.
A jak vyčistit homepod?
Návod – Jak resetovat HomePod
  1. Otevřete aplikaci Domácnost a podržte ikonu HomePodu.
  2. Klepněte na položku Nastavení.
  3. Přejděte dolů a vyberte možnost Odstranit příslušenství.
  4. Klepněte na Hotovo.

Pokud jde o toto, jak vycistit paměť macbook?

Vymažte nepoužívaná média, například hudbu, filmy nebo podcasty, která můžou zabírat hodně místa. Vymažte nepotřebné soubory ve složce Stahování. Složku Stahování můžete otevřít z Docku nebo výběrem položek Přejít > Stahování na panelu nabídek ve Finderu. Odstraňte nepotřebné e-maily z aplikace Mail.
Jak vyčistit paměť Mac?
Stačí, abyste v levém horním rohu kliknuli na  logo, a poté z menu vybrali možnost O tomto Macu. Pak se v novém okně přesuňte do sekce Úložiště a klikněte na tlačítko Správa... Poté se vám otevře nové okno, kde se zobrazí základní tipy pro ušetření místa na disku.

Související článek

Co je MacBook Air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A je stylový notebook s 33,8cm (13,3) displejem.

Jak smazat jiné na Macbooku?

Jak odstranit jiné soubory

Soubory můžete odstranit kliknutím pravým tlačítkem na ně a výběrem možnosti Odebrat do koše (nebo Koš, pokud jste v USA). Poté budete muset koš / koš vyprázdnit, jinak bude soubor stále v počítači Mac.
Jak připravit Macbook do servisu?
Jak připravit Mac na servis

Připravte si své heslo k Apple ID a osobní doklad. Měli byste také znát heslo do macOS. Ideální je přinést si sebou i doklad o koupi. Snadnější je to vždy pokud jste kupovali svůj přístroj online - doklad o koupi najdete v historii objednávek svého nákupního účtu.

Následně, jak promazat disk macbook?

Stačí přejít do  -> Předvolby systému -> Apple ID -> iCloud, kde zaškrtněte možnost Optimalizovat úložiště Macu. Tímto se v lokálním úložišti budou nacházet jen ty soubory, se kterými zrovna potřebujete pracovat, zbytek se uloží právě na iCloud, čímž dojde k ušetření místa.
Jak vyčistit MacBook Pro od prachu?
Odpojte baterii a pusťte se do čištění

Nejvíce bude zanesená základní deska a větrák, obojí je nejlepší vyfoukat stlačeným vzduchem, rozhodně nic nemyjte vlhčenými ubrousky! Pokud je nános prachu viditelný, vezměte si MacBook na vyfoukání klidně ven nebo k oknu, prachu je v něm ve skutečnosti několikrát více.

A jak si vyčistit klávesnici?

Klávesnici setřete hadříkem lehce navlhčeným čisticím prostředkem. Můžete použít i vlhčené ubrousky určené k čištění plastů. Boční strany kláves můžete očistit vatovou tyčinkou s čističem, dejte si ale pozor, aby se vata nepotrhala a nezůstala pod klávesami.

By Senzer

Similar articles

Jak vyčistit klávesnici notebooku? :: Co je aplikace Outlook?
Užitečné odkazy