Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Wi-Fi?

Jak se dostat na Wi-Fi?

V případě, že se potřebujete dostat do routeru, případně do wifi routeru musíte nejprve zjistit jeho IP adresu. Spusťte tedy příkazovou řádku (cmd) a v ní napište příkaz ipconfig. Tento příkaz vám zobrazí nejen vaši ip adresu, ale zároveň i adresu routeru - pod položkou Výchozí brána.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak zabezpečit připojení?

Zabezpečit si bezdrátovou síť je první a základní krok, který by měl neodkladně učinit každý uživatel internetu provozující domácí WiFi.
  1. Změňte název sítě (SSID) nebo síť skryjte.
  2. Změňte heslo pro administraci WiFi routeru/AP.
  3. Filtrujte MAC adresy (není nezbytné).
  4. Zašifrujte síť (nezbytné a nejúčinnější).
Následně, co znamená zadejte klíč zabezpečení sítě?
Operační systém Windows se Vás zeptá na síťový klíč, pokud Váš přístupový bod nebo router má nastavenou zabezpečenou bezdrátovou síť. chcete-li zjistit, jaký síťový klíč je nakonfigurován ve Vašem routeru, nebo přístupovém bodu, obraťte se na manuál výrobce zařízení, pokud to není produkt D-Link.

Co je to WEP Key?

WEP (Wired Equivalent Privacy, tj. soukromí ekvivalentní drátovým sítím) je v informatice označení pro zastaralé zabezpečení bezdrátových sítí podle původního standardu IEEE 802.11 z roku 1997. Cílem WEP bylo poskytnout zabezpečení obdobné drátovým počítačovým sítím (např.
Co je tlačítko na směrovači?
Síť Wi-Fi můžete automaticky nastavit stisknutím tlačítka na bezdrátovém směrovači. Pokud jsou splněny následující podmínky, můžete provést nastavení pomocí této metody. Bezdrátový směrovač je kompatibilní se standardem WPS (chráněné nastavení Wi-Fi).

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit wpa2?

Nastavení položek WPA/WPA2
  1. Vyberte certifikát klienta, který se přejete používat v "Certifikát WPA klienta".
  2. V části Ověřit certifikát serveru vyberte [Zapnuto] nebo [Vypnuto].
  3. V části Věřit pomocné certifikační autoritě vyberte [Zapnuto] nebo [Vypnuto].
  4. Do pole ID serveru zadejte název hostitele serveru RADIUS.
A co je wpa enterprise?
Režim enterprise u zabezpečení WPA a WPA2 však umožňuje přiřadit jednotlivým uživatelům pro přihlašování k síti Wi-Fi unikátní uživatelská jména a hesla – pokud implementujete populární metodu PEAP.

Co je to PSK?

Předsdílený klíč (PSK, též předsdílené tajemství, anglicky Pre-shared key) je v kryptografii předem sdílený tajný klíč, který byl na obou stranách zapsán pomocí bezpečného kanálu ještě před tím, než ho bylo potřeba použít.
Následně, jak si zaheslovat wi-fi?
Vyhledejte sekci Wireless (WiFi, WLAN), Security a vyhledejte položku WPA/WPA2. Toto WPA zaškrtněte a vyplňte v políčku password vaše heslo do WiFi sítě. Heslo by mělo obsahovat minimálně 8 znaků. Pak už jen stačí uložit nastavení a restartovat router.

Co znamená varovani o soukromí Wi-Fi?

Pokud vaše zařízení Apple zobrazuje varování o ochraně soukromí nebo o slabém zabezpečení Wi-Fi sítě, znamená to, že by tato síť mohla útočníkovi umožnit zjištění informací o vašem zařízení. Apple doporučuje připojovat se jen k sítím Wi-Fi, které splňují nebo překračují bezpečnostní standardy uvedené v tomto článku.

By Cissie Schure

Similar articles

Kde nechat vytisknout 3D model? :: Co to je klíč WPA?
Užitečné odkazy