Domovská stránka > J > Jak Uložit Záložky Firefox?

Jak uložit záložky Firefox?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a z nabídky zvolte Zálohovat.... Zobrazí se dialog pro uložení zálohy záložek. V okně pro uložení zálohy vyberte místo, kam chcete uložit soubor se zálohou záložek, jenž je ve výchozím nastavení pojmenován bookmarks-"datum".

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit Firefox?

Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

Jak připnout webovou stránku na lištu?

Připnout panel se dá dvěma způsoby: Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte na ouško panelu, ze kterého chcete udělat připnutý panel, a v nabídce zvolte Připnout panel.
Jak nastavit listy?
Klikněte na ty Widgety a v nabídce widgetů najděte položku „Google" a u ní uvidíte tu lištu, která se vám ztratila. Dejte na tu lištu prst a držte jej na ní. V tu chvíli se vám zjeví plocha domovské obrazovky a vy tahem prstu tu lištu přetáhnete do místa displeje, kde jste jí původně měla ukotvenu.

A jak odstranit horní lištu?

U Windows 7, 10 je při otevřeném Exploreru/prohlížeči v horní části vpravo světle modrý znak ozubeného kolečka-kliknout na něj pravým "myšítkem" a v nabídce by mělo být zátržítko/fajfka u Centropolu, tak kliknout na to zátržítko, aby tam nebylo- horní lišta Centropolu by měla zmizet.
Jak přidat odkaz na lištu?
klikni pravým tlačítkem myši na lištu -> Panely nástrojů -> Odkazy (pokud už nejsou zapnuté)Klikni pravým tlačítkem myši na text odkazy, vyber "Otevřít složku"Pravé tlačítko myši na ploše průzkumníka v adresáři Odkazy -> Nový -> Zástupce, napiš tam požadovanou adresu

Související článek

Jak nastavit Mozilla Firefox?

Kliknutím na ikonu nastavení otevřete nabídku Start systému Windows. Vlevo můžete vybrat položku Výchozí aplikace. Položka se nachází v sekci Webový prohlížeč. Klepnutím na položku Firefox se otevře seznam prohlížečů.

Jak obnovit lištu na počítači?

Klikněte na prázdnou oblast hlavního panelu. Podržte první tlačítko myši a přetáhněte ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel.
Navíc, jak zvětšit listů záložek?
Myslím,že to jde v nastavení windowsu v ovládacím panelu,kde je potřeba najet na položku ZOBRAZENÍ a v ní je označeno šest položek číslem 9,což i pro mě je dost malé zobrazení,takže jsem si zobrazení nastavil na číslo 13 u všech šesti položek,každé zvlášt,což je nutné,stejně tak i podání,aby bylo tučné,potom je potřeba

Jak obnovit záložky v Chrome?

1. Počítač s Windows/macOS/Linux. Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost "znovu otevřít zavřenou kartu".
Jak obnovit karty v Google Chrome?
Obnovení karet na tabletu Android
  1. Na tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vlevo nahoře klepněte na Obnovit .

A další otázka, jak kopírovat oblíbené položky?

V prohlížeči Internet Explorer vyberte Zobrazit oblíbené položky, kanály a historii, nebo vyberte Alt + C abyste otevřeli oblíbené položky. V nabídce Přidat do oblíbených vyberteImport a export.... Vyberte možnost Exportovat do souboru a potom vyberte Další. V seznam možností vyberte Oblíbené a potom vyberte Další.

By Ossie Gallodoro

Similar articles

Jak na Skype sdilet obrazovku? :: Co je to Widgets?
Užitečné odkazy